Alex Velea sare la gâtul lui Cătălin Măruță. L-a făcut praf, după ce prezentatorul tv și-a cerut scuze

21.06.2021, 14:48
Alex Velea sare la gâtul lui Cătălin Măruță. L-a făcut praf, după ce prezentatorul tv și-a cerut scuze
Alex Velea sare la gâtul lui Cătălin Măruță. L-a făcut praf, după ce prezentatorul tv și-a cerut scuze

Conflictul dintre Alex Vela și Cătălin Măruță pare departe de a se fi încheiat! Prezentatorul de la PRO TV și-a cerut iertare și a încercat să se împace cu artistul, însă Alex Velea a răbufnit și mai mult. 

Alex Velea nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță și a făcut din nou dezvăluiri șocante la adresa lui. Pe rețelele de socializare, prezentatorul tv a încercat să drege situația, însă solistul a rămas rece.

Alex Velea, supărat foc pe Cătălin Măruță

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința de a da bine la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități.

Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați. În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ”prietenul tău” eram atacat din toate părțile…”, a spus Alex Velea, pe rețelele de socializare.

L-a acuzat că-și bate joc de invitații lui din emisiune

Cântărețul a explicat că a fost extrem de supărat de gesturile făcute de Cătălin Măruță în emisiunea pe care o moderează la PRO TV. Alex Velea a adăugat că acesta nu vrea decât să atragă atenția asupra lui.

„Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani.

Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a mai spus Alex Velea.

 

citește și...