Alex Bodi și Ema Uta, o nouă escapadă. Omul de afaceri petrece în Maldive

05.02.2022, 18:03

Alex Bodi nu se mai ferește! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu petrece în Maldive alături de make-up artistul Ema Uta. Se pare că afaceristul își dorește să oficializeze relația și să dea cărțile pe fată. Cei doi amorezi își celebrează iubirea într-un resort care se se numește Soneva Jani și se află pe insula Medhufaru, într-o lagună. 

Daca în urmă cu câteva săptămâni, Alex Bodi posta fotografiile din Bahams cu întârziere, pentru a nu da de bănuit că ar avea vreo legătură cu Ema Uta și pentru a nu rupe legătura pe care o avea cu rusoaica Daria Radionova, se pare că acum nu se mai ascunde și se bucură din plin de iubire.

Se pare că, înainte de a călători în Maldive, cei doi îndrăgostiți au fost în Madrid, acolo unde locuiește familia afaceristului. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a dat de gol din cauza genții care aparține make-up artistei și care a fost surprinsă într-una dintre fotografiile de pe rețelele de socializare, potrivit cancan.ro.

 ”A jurat pe copiii lui. Nu se va schimba niciodată”

Daria Radionova a oferit o primă reacție, după ce a aflat că Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Relația dintre afacerist și rusoaica a luat sfârșit, iar totul s-a întâmplat din cauza infidelității lui Alex Bodi.

Rusoaica spune că omul de afaceri a revenit la vechile obiceiuri și nu își poate scoate din cap fostele iubiri. Mai mult, blondina spune că nu este o surpriză că afaceristul o înșală și susține că era surprinsă dacă acesta nu făcea un asemenea gest. Mai mult, Daria Radionova a decis să șteargă toate fotografiile cu Alex Bodi.

Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria “poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova în exclusivitate pentru Spynews.ro.

citește și...