Dan Capatos a făcut-o praf pe Ema Uta: ”N-am văzut în viața mea femeie mai disperată”

22.01.2022, 15:08
Dan Capatos a făcut-o praf pe Ema Uta: ”N-am văzut în viața mea femeie mai disperată”
Ce a spus Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV. ”Așa iese când nu ai bani”

Dan Capatos a criticat-o dur pe make-up artistul Ema Uța, după ce s-a zvonit că ar fi plecat cu Alex Bodi în vacanță. Recent, Alex Bodi și Daria Radionova ar fi pus punct relației lor „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi. N-am văzut în viața mea femeie mai disperată”

După câteva luni în care totul părea că merge că pe roate între cei doi, afaceristul a decis să plece într-o escapadă, în Bahamas, însă nu singur, ci alături de Ema Uța.

Chiar dacă au încercat să nu se dea de gol și să nu posteze în timp real, imaginile din Bahamas arată că cei doi au petrecut împreună și s-au cazat în același complex. Deși au încercat să ascundă că a fost în vacanta cu Ema Uta, Alexi Bodi a postat fotografii alături de iguane, așa cum a făcut și Ema Uța, în urmă cu două săptămâni. Cei doi au publicat fotografii din același loc, doar că din unghiuri diferite.

Dan Capatos: ”N-am văzut în viața mea femeie mai disperată”

Dan Capatos spune că Ema Uta este cea mai disperată femeie pe care a văzut-o. Mai mult, prezentatorul TV spune că make-up artistul nu îl scapă din priviri pe omul de afaceri și face tot ce îi sta în putință să nu îl piardă.

„N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu că Ema Uța stă că disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars.

Daria Radionova, prima reacție după ce a aflat că este înșelată de Alex Bodi cu Ema Uta

Rusoaica spune că omul de afaceri a revenit la vechile obiceiuri și nu își poate scoate din cap fostele iubiri. Mai mult, blondina spune că nu este o surpriză că afaceristul o înșeală și susține că era surprinsă dacă acesta nu făcea un asemenea gest.

“Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”

Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria “poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova în exclusivitate pentru Spynews.ro.

citește și...