Daria Radionova, prima reacție după ce a aflat că este înșelată de Alex Bodi cu Ema Uta: ”A jurat pe copiii lui. Nu se va schimba niciodată”

20.01.2022, 17:01

Daria Radionova a oferit o primă reacție, după ce a aflat că Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Relația dintre afacerist și rusoaica a luat sfârșit, iar totul s-a întâmplat dn cauza infidelității lui Alex Bodi. “Această persoană nu se va schimba niciodată. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, spune rusoaica.

Alex Bodi și Daria Radionova ar fi pus punct relației lor. După câteva luni în care totul părea că merge ca pe roate între cei doi, afaceristul a decis să plece într-o escapadă, în Bahamas, însă nu singur, ci alături de Ema Uta.

Chiar dacă au încercat să nu se dea de gol și să nu posteze în timp real, imaginile din Bahamas arată că cei doi au petrecut împreună și s-au cazat în același complex.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit

Ema Uta a postat mai multe imagini și videoclipuri din vacanță, în timp real, iar Alex Bodi s-a afișat în mediul online abia după două săptămâni.

Rusoaica spune că omul de afaceri a revenit la vechile obiceiuri și nu își poate scoate din cap fostele iubiri. Mai mult, blondina spune că nu este o surpriză că afaceristul o înșală și susține că era surprinsă dacă acesta nu făcea un asemenea gest.

“Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”

Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria “poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Daria Radionova și-a achiziționat recent un bolid de lux

citește și...