Alex Bodi și Daria Radionova s-ar fi despărțit. Omul de afaceri a petrecut cu Ema Uta în Bahamas

20.01.2022, 13:42

Alex Bodi și Daria Radionova s-ar fi despărțit din nou, după ce rusoaica a șters toate fotografiile cu afaceristul. Imaginile din vacanta în Bahamas îi dau de gol pe cei doi. Daria Radionova a decis să șteargă toate fotografiile cu Alex Bodi. Cum a încercat Alex Bodi să ascundă escapada alături de Ema Uta.

Alex Bodi și Daria Radionova ar fi pus punct relației lor. După câteva luni în care totul părea că merge ca pe roate între cei doi, afaceristul a decis să plece într-o escapadă, în Bahamas, însă nu singur, ci alături de Ema Uta.

Chiar dacă au încercat să nu se dea de gol și să nu posteze în timp real, imaginile din Bahamas arată că cei doi au petrecut împreună și s-au cazat în același complex.

Alex Bodi, în vacanță cu Ema Uta

Ema Uta a postat mai multe imagini și videoclipuri din vacanță, în timp real, iar Alex Bodi s-a afișat în mediul online abia după două săptămâni.

În urmă cu câteva zile, Daria Radionova îl urmărea pe rețelele de socializare pe Alex Bodi și avea fotografii cu el. După ce afaceristul a postat fotografii din vacanta din Bahamas, Daria Radionova ar fi rupt orice legătură cu Bodi.

 

Daria Radionova a decis să șteargă toate fotografiile cu Alex Bodi

Chiar dacă au încercat să ascundă că a fost în vacantă cu Ema Uta, Alexi Bodi a postat fotografii alături de iguane, așa cum a făcut și Ema Uta, în urmă cu două săptămâni. Cei doi au publicat fotografii din același loc, doar că din unghiuri diferite.

Observând, probabil, aceste detalii, Daria Radionova a decis să șteargă toate fotografiile cu omul de afaceri.

Daria Radionova și-a achiziționat recent un bolid de lux

 

 

citește și...