Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. ”Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana”

07.11.2020, 10:15
Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. ”Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana”
Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. ”Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu și-a spus foarte clar părerea despre separarea dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă pentru wowbiz.ro. ”Nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”, a spus vedeta de televiziune. ”Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot”, a adăugat ea.

Adriana Bahmuțeanu este de părere că Pepe a început relația cu Raluca Pastramă prea devreme după divorțul de prima lui soție, Oana Zăvoranu. ”Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final. Oricum, este de apreciat felul în care au ales să se despartă: fără scandaluri, fără reproșuri, fără procese… O înțelegere la notar, fără să vorbească despre motivele divorțului, oricare ar fi acestea”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

Pepe a făcut anunțul divorțului de Raluca Pastramă

Pepe a format o familie alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

Luni seară, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

“Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, a declarat Pepe.

Pepe a mai fost căsătorit și cu Oana Zăvoranu

Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu. 

Prima soția a artistului a fost foarte ironică la adresa divorțului dintre pepe și Raluca Pastramă.

Și nu mai puneți botu’ la vrăjeli… e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert, ceva… Vremuri grele, Mon Cher. Da’ lasă, că de Crăciun, la insistențele fanilor… miraculos or să se împace. Chill… astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar soțu’ trebuia să învețe să joace mai bine, că doar a stat cu o actriță în casă atâția ani. Stai jos, nota 4! Have fun and enjoy. Love, Oana. P.S.: Mie, sincer, mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă dramă cu iz de regie fâsâită”, a comentat Oana Zăvoranu.

citește și...