Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”N-am stat cu ei în pat”

14.10.2021, 14:14
Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”N-am stat cu ei în pat”
Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”N-am stat cu ei în pat”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, a comentat pe marginea divorțului dintre impresara Anamaria Prodan și a antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Adriana Bahmuțeanu este nașa lui Bebeto – Laurențiu Jr., fiul cel mic al celor doi. Vedeta a afirmat că regretă separarea impresarei și a antrenorului de fotbal.

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț. În presă au apărut informații că antrenorul ar avea o altă femeie în viața sa. Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina,  ar fi însărcinată. Corina este originară din Deva și are 29 de ani. Corina l-ar fi cunoscut pe Laurenţiu Reghecamf în Dubai. Corina ar fi însărcinată în trei luni şi ar urma să aducă pe lume o fetiţă. Cei doi au planuri de căsătorie și și-au ales deja și naşi de cununie – Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, şi a soţiei lui. Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea.

Acum, Adriana Bahmuțeanu, nașa lui Bebeto, fiul  Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a comentat și ea despre separarea impresarei de antrenorul de fotbal.

Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că ține la fel de mult și la Anamaria Prodan, și la Laurențiu Reghecapf și că și-ar dori să-i vadă fericiți pe aceștia.

”Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea. Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți. Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe. Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire”, a spus vedeta pentru wowbiz.ro.

”Eu știu foarte bine cât de mult te macină un divorț. Este o senzație foarte neplăcută. Cred că a fost o decizie grea de ambele părți. Probabil că așa a vrut universul, a fost ceva scris în destinul lor. E păcat, pentru că amândoi sunt oameni frumoși”, a adăugat aceasta.

citește și...