Adrian Nartea își dorește neapărat un băiețel. ”E cam complicat să forţezi nota”

09.04.2022, 15:29
Adrian Nartea își dorește neapărat un băiețel. ”E cam complicat să forţezi nota”
Adrian Nartea își dorește neapărat un băiețel. ”E cam complicat să forţezi nota”

Actorul Adrian Nartea, în vârstă de 40 de ani, a făcut dezvăluiri despre familia sa. Artistul este căsătorit și are două fetițe, dar a mărturisit că își mai dorește copii. Acesta vrea să fie și tătic de băiețel. ”Eu, totuşi, vreau şi un băiat. Dar, nu se ştie. E cam complicat să forţezi nota”, a declarat Adrian nartea în cadrul unui interviu.

Adrian Nartea este cunoscut publicului larg ca interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, de la Pro TV.

În plan personal, Adi Nartea este căsătorit și are doi copii. Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară în luna martie a anului trecut. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara.  În cadrul unui interviu pentru click.ro, Adrian Nartea a mărturisit că își dorește să fie și tată de băiețel.

Adrian Nartea își dorește neapărat un băiețel. ”După aceea, mai vedem noi”

”Eu, totuşi, vreau şi un băiat. Dar, nu se ştie. E cam complicat să forţezi nota. Aştept să îşi revină (n.r. soția sa, Alina), să mai facă şi ea un machiaj, două. Să mai facă şi ea puţină carieră în make-up. După aceea, mai vedem noi”, a declarat Adrian Nartea.

Despre cele două fetițe ale sale, Adrian Nartea a spus: ”Sunt bine. Petra, tocmai am primit un video în care o imită pe maică-sa, cântând. Petra are 1 an şi o lună, Mara are 6 ani. Sunt bine, slavă Domnului. Avem o vară în faţă şi abia aşteptăm, sincer”.


Adrian Nartea a explicat și care este starea sa de sănătate. Adi Nartea a trecut printr-o situație delicată din punct de vedere al sănătății în urmă cu patru ani. Totul a început cu o problemă la ureche. Ulterior, actorul a aflat că avea o tumoare. Acesta a suferit două intervenții chirurgicale în Franța

”Foarte bine. Nu mai am probleme, de-atunci, şi ştiam că nu o să mai am, dar, într-adevăr, fac check-up-uri şi controale, cum face orice om normal. La un an. Au trecut 4 ani de atunci, de la operaţie. Şi, un an, de când am mărturisit, la Măruţă. Lumea mă mai întreabă ce se întâmplă, dar, la momentul ăsta, nu are ce să se mai întâmple. Sunt foarte OK. Chiar mai bine de-atât”.

citește și...