Ce nu știe publicul despre Adrian Nartea. Actorul din serialul ”Vlad” a făcut dezvăluiri

25.04.2020, 11:30
Ce nu știe publicul despre Adrian Nartea. Actorul din serialul ”Vlad” a făcut dezvăluiri
Ce nu știe publicul despre Adrian Nartea. Actorul din serialul ”Vlad” a făcut dezvăluiri

Adrian Nartea, actorul care joacă rolul principal în serialul ”Vlad”, de la Pro TV, a dezvăluit care sunt lucrurile mai puțin știute despre el.

Adrian Nartea este mare pasionat de biciclete și colecționează șepci și pălării, după cum a dezvăluit pentru click.ro.

”Sunt multe lucruri pe care lumea nu le ştie despre Adrian Nartea şi prefer să păstrez misterul. Uite, îţi spun un lucru pe care îl ştie puţină lume. Am fost înnebunit după biciclete de mic şi încă mai sunt. Recent am fost să duc mâncare unor bătrâni undeva lângă Bucureşti şi m-am dus cu bicicleta.

Mi-a plăcut enorm de mult, mi-am adus aminte de copilărie, cum săream borduri şi cum eram premiant la toate concursurile cu biciclete. E o senzaţie tare frumoasă. Mai am o soră, mai mare cu un an jumătate decât mine, de care chiar m-am apropiat mai mult în această perioadă.

Colecţionez şepci şi pălării. Ştiu să gătesc orice vreau. Numai că nu prea exersez, dar îmi iese când vreau”, a spus Adrian Nartea.

Acesta a povestit și cu ce își ocupă timpul pe durata pandemiei de coronavirus.

”Nu aveam antamată nici o vacanţă, spre norocul meu, deci nu am fost nevoit să anulez nimic. Cât despre proiecte, filmările „Vlad” s-au oprit pentru moment, însă compensez cu altceva. De exemplu, acum m-am apucat de vlogging, mi-am făcut un canal de YouTube. Deşi e fals spus că acum, în perioada izolării avem mai mult timp, cel puţin pentru noi, cei care avem copii. Nu prea ai timp pentru tine, dar dacă eşti organizat îţi faci timp. Şi asta este valabil în general, nu doar pentru perioada aceasta”, a afirmat Adrian Nartea.

citește și...