Adrian Nartea a devenit tată pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

09.03.2021, 10:03
Adrian Nartea a devenit tată pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul
Adrian Nartea a devenit tată pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară. Actorul din serialul ”Vlad” a dat publicității primele imagini cu bebelușul.

Adrian Nartea este din nou tătic. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani. Vestea a fost dată de actor pe contul său de Facebook, acolo unde a dat publicității și mai multe fotografii cu micuța nou-născută, pentru care a ales numele Petra.

”A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem. Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm”, este mesajul transmis de Adrian Nartea.

A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să…

Publicată de Adrian Nartea pe Luni, 8 martie 2021

Cum a ajuns Adrian Nartea să joace în serialul ”Vlad”

Adrian Nartea joacă rolul principal în serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV și care se bucură de mare succes la public.

Acesta a povestit, pentru publicația Formula AS, cum a obținut rolul. În momentul în care a mers la casting și a văzut câți actori veniseră pentu probe a crezut că nu are nicio șansă.

”La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori. Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă…  Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat”, a declarat Adrian Nartea.

citește și...