Actorul Adi Nartea s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. ”Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7”

05.07.2021, 16:06
Actorul Adi Nartea s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. ”Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7”
Actorul Adi Nartea s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. ”Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7”

Actorul Adrian Nartea, pe care telespectatorii îl știu din serialul de mare succces ”Vlad”, de la postul de televiziune Pro TV, a trecut prin momente dificile în ceea ce privește starea de sănătate. Acesta a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Adrian Nartea este interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, de la Pro TV. În plan personal, Adi Nartea este căsătorit și are doi copii. Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani.

Actorul a fost invitat de curând la podcastul prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță, unde a scos la iveală lucruri necunoscute despre el. Acesta a vorbit despre problema de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu ceva timp.

Actorul Adi Nartea s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. ”Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă”


Adi Nartea a trecut printr-o situație delicată din punct de vedere al sănătății în urmă cu patru ani. Totul a început cu o problemă la ureche. Ulterior, actorul a aflat că avea o tumoare. „Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept… Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior… Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN. Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului”, a dezvăluit Adi Nartea, relatează revista Unica.

”Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare. Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior… Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă. Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus”, a adăugat acesta.

Actorul Adi Nartea s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. ”Este risc mare să rămâi desfigurat”

Adi Nartea a mărturisit că primul medic pe care l-a consultat i-a spus că ar trebui să se reorienteze spre alt job pentru că exista riscul să rămână desfigurat. Actorul a suferit două intervenții chirurgicale în Franța. „Îmi aduc aminte că primul medic, specializat pe imagistică, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă m-a văzut pe la televizor. I-am spus că da și mi-a zis: ”Ar fi ok dacă ai începe să te reorientezi spre un job în care nu prea ai de-a face cu oamenii, pentru că după intervenție este risc mare să rămâi desfigurat””, a mai povestit actorul, conform sursei mai sus-menționate.

„Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. (…) N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a încheiat el.

citește și...