Adi Nartea, despre cel mai dur moment din viața sa. ”În mintea ta apar doar întrebări: o să fie bine, o să mai trăiești?”

15.12.2021, 16:04
Adi Nartea, despre cel mai dur moment din viața sa. ”În mintea ta apar doar întrebări: o să fie bine, o să mai trăiești?”
Adi Nartea, despre cel mai dur moment din viața sa. ”În mintea ta apar doar întrebări: o să fie bine, o să mai trăiești?”

Actorul Adrian Nartea, pe care telespectatorii îl știu din serialul de mare succces ”Vlad”, de la postul de televiziune Pro TV, a făcut declarații despre unul dintre cele mai dure momente din viața sa, când a fost operat din cauza unei tumori. ”În mintea ta apar doar întrebări: o să fie bine, o să mai trăiești?”, a povestit actorul în vârstă de 40 de ani.

Adrian Nartea este interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, de la Pro TV. În plan personal, Adi Nartea este căsătorit și are doi copii. Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani.

Adi Nartea a trecut printr-o situație delicată din punct de vedere al sănătății în urmă cu patru ani. Totul a început cu o problemă la ureche. Ulterior, actorul a aflat că avea o tumoare. Acesta a suferit două intervenții chirurgicale în Franța. Despre situația prin care a trecut a făcut acesta declarații într-un interviu pentru revista Viva.

Adi Nartea, despre cel mai dur moment din viața sa. ”A fost o perioadă dificilă, este clar”

”De la aflarea veștii și până la momentul operației, viața mea s-a schimbat total. Mi-am dorit sa dețin controlul la tot, dar sunt atât de multe lucruri care se întâmpla, încât în mintea ta apar doar întrebări: o să fie bine, o să mai trăiești? Eu, unul, am simțit că m-am întors la întrebari pe care nu le-aș fi pus altfel vizavi de viața și de ceea ce va urma. După ce am aflat vestea, mi-au trebuit câteva zile sa o diger, iar apoi am intrat într-un… mood operațional, sa îi spunem”, a spus actorul.

”A fost o perioada dificilă, este clar. Dar am fost norocos să le am alături de mine pe Alina, Mara și mama mea. Indiferent de clipa, au fost acolo, și asta m-a motivat și mai mult să fac tot ce ținea de mine pentru a reveni cât mai rapid acasa și pentru a fi bine”, a completat acesta.

Despre cum se simte în prezent, Adi Nartea a spus: ”Din punct de vedere clinic, sunt sănătos, fac controale regulate. Nu pentru că ar fi obligatoriu, ci pentru ca așa e bine”.

citește și...