Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu a decis să se despartă de Alex Bodi. Ce i-a găsit în telefon

07.06.2020, 12:46
Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu a decis să se despartă de Alex Bodi. Ce i-a găsit în telefon
Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu a decis să se despartă de Alex Bodi. Ce i-a găsit în telefon

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au rupt din nou relația de iubire, iar de data aceasta se pare că este definitiv. Cei doi și-au spus adio imediat după ce perioada de autoizolare a trecut.

Dacă începutul pandemiei i-a prins împreună și mai fericiți ca niciodată, după nici 3 luni, Bianca Drăgușanu a decis să își ia lucrurile și să plece din casa celui de-al doilea soț al său.

Bianca Drăgușanu l-a părăsit iar pe Alex Bodi

Conform Impact.ro, adevăratul motiv pentru care blondina a decis să se despartă iar de Alex Bodi a fost rusoaica Daria Radionova.

Se pare că Bianca descoperise numeroase mesaje între Alex Bodi și tânără. Discuțiile între aceștia nu păreau a fi ca între prieteni, blondina luând foc când le-a văzut. Cei doi s-au certat teribil, iar fosta prezentatoare tv a decis să pună capăt relației.

După separare, Alex Bodi s-a refugiat în brațele Dariei, semn că păstrase legătura cu ea și în timpul relației cu Bianca.

În plus, Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat mai prejos și l-a umilit pe fostul ei soț într-o emisiune tv. Aceasta a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluiri uluitoare despre povestea de iubire cu afaceristul.

Vedeta l-a făcut praf pe fostul ei soț

‘Cred ca după un an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei și să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt. A doua mea căsnicie este irelevantă! Nu avem copii, nu contează pentru mine’ , a spus Bianca Drăgușanu la Vorbește Lumea.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la notar în luna martie a acestui an. La câteva zile de la despărțirea în acte, Alex Bodi a căutat-o pe vedetă pentru a se împăca cu ea. În schimb, Bianca îl acuza pe acesta că a bătut-o în repetate rânduri.

‘Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii.

De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi’, spunea afaceristul.

citește și...