Cu cine s-a cuplat Alex Bodi după despărțirea de Bianca Dragușanu! A confirmat relația

25.05.2020, 14:57
Cu cine s-a cuplat Alex Bodi după despărțirea de Bianca Dragușanu! A confirmat relația
Cu cine s-a cuplat Alex Bodi după despărțirea de Bianca Dragușanu

Bianca Dragușanu este istorie! Alex Bodi a trecut destul de rapid peste despărțirea de blondină, iar acum s-a cuplat cu Daria Radionova, tânăra cu care a mai avut o aventură în trecut.

‘Alex nu se poate abține să nu o înșele. Așa este el și asta va face mereu, deși o iubește. Mereu vor exista alte femei, ascunzișuri. Iar Bianca este foarte geloasă. Sigur că știa de Cassandra, a găsit nenumărate discuții în telefon, de aceea s-au și certat demult. De Cassandra și de altele, că nu e fata aia singura. S-au și bătut în perioada asta la Mediaș din cauza geloziei Biancăi, care este, cumva, justificată’, au declarat surse din apropierea Biancăi, pentru Impact.ro.

Alex Bodi s-a cuplat cu rusoaica Daria Radionova

Noua iubită a lui Alex Bodi nu se mai ascunde și a confirmat deja că formează un cuplu cu omul de afaceri. Daria Radionova a confirmat relația pe rețelele de socializare.

‘Nu mi-ar plăcea să spun nimic despre această poveste. Reputația mea este importantă pentru mine. Chiar nu vreau să fiu implicată în acest haos. Nu am nimic împotriva niciunuia dintre ei și le doresc doar ce este mai bun în viață’, mărturisea Daria după ce Alex Bodi revenise în brațele Biancăi.

Acum, însă, lucrurile stau diferit, iar șatena l-a reprimit din nou în viața sa pe Alex Bodi.

Daria Radionova a confirmat relația

‘Arăți minunat. Sper să ai o relație frumoasă cu Alex Bodi, e un tip atât de drăguț!’, i-au scris fanii superbei tinere.

‘Mulțumesc! Da, este’, a răspuns rusoaica

Bianca Dragușanu și Alex Bodi s-au despărțit la nici 3 luni de când se împăcaseră. Cei doi au decis să pună punct relației.

‘Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv‘, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...