Ce a dezvăluit Alex Bodi despre relația cu Bianca Drăgușanu: ‘Am supraviețuit pentru că…’

03.06.2020, 13:53
Ce a dezvăluit Alex Bodi despre relația cu Bianca Drăgușanu: 'Am supraviețuit pentru că...'
Ce a dezvăluit Alex Bodi despre relația cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou! Deși toată lumea credea că apele s-au liniștit în relația lor, iată că inevitabilul s-a produs, iar cei doi au ajuns iar să își spună adio.

La exterior, relația lor părea a fi numai lapte și miere, dar Alex Bodi a decis să rupă tăcerea despre ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

De data aceasta, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu spun că ar fi vorba despre o despărțire definitivă în urma căreia fiecare își va vedea de viața sa.

Alex Bodi, relație tumultuosă cu Bianca Drăgușanu

Imediat după separarea de blondină, afaceristul s-a cuplat cu rusoaica Daria și a plecat la Londra. Pe pagina lui de Instagram, Alex Bodi a publicat un mesaj în limba engleză, care făcea referire la povestea de iubire tumultoasă pe care trăit-o cu Drăgușanu.

Bărbatul a lăsat să se înțeleagă că relația pe care a avut-o cu Bianca a fost o luptă pe viață și pe moarte.

Bianca Drăgușanu a primit un buchet de trandafiri de la Alex

‘Am supraviețuit pentru că focul meu interior a ars mai tare decât focul din jurul meu’, a scris acesta.

Cu toate că și-au spus adio, Alex Bodi se pare că încă se mai gândește la Bianca. Pe 1 iunie, cei doi ar fi împlinit 2 ani de relație, iar afaceristul s-a gândit să îi trimită vedetei un imens buchet de trandafiri albi.

În schimb, Bianca Drăgușanu a recurs la un gest șocant! A dat foc buchetului de trandafiri și a filmat întreaga scenă.

Vedeta l-a acuzat în repetate rânduri că este agresiv cu ea. Pe de altă parte, Alex Bodi a negat că ar fi lovit-o pe Bianca.

‘Eu pot să îmi arăt mâinile oricând, dacă trebuie, să vedem cine și-a tăiat venele. Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit, pur și simplu, de la ea. Tentativele ei de șantaj și modul în care mă făcea pe mine să mă întorc mereu și mereu la ea țineau de chestia asta, că vrea să se omoare.

Lucrurile astea o să le demonstrez lumii, ca să vadă lumea ce minciuni spune și de ce chestii se poate folosi o femeie care cred că e instabilă psihic la momentul ăsta, având în vedere trecutul ei, medicamentele pe care le consumă, întâmplările din viața ei. Nu sunt stări demne de o femeie matură, de 38 de ani’, spunea Alex Bodi.

citește și...