Bianca Drăgușanu, viața din spatele reflectoarelor. ”Și dacă duc gunoiul trebuie să fiu aranjată din cap până-n picioare”

07.06.2020, 11:23
Bianca Drăgușanu, viața din spatele reflectoarelor. ”Și dacă duc gunoiul trebuie să fiu aranjată din cap până-n picioare”

Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre viața ei în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre viața ei și despre felul ei de a fi.

”La mine este o rutină. Eu nu fac că trebuie să arăt ceva cuiva, că trebuie să demostrez ceva. Eu fac asta pentru că așa sunt eu și așa am fost întotdeauna. Eu oricum și dacă duc gunoiul trebuie să fiu aranjată din cap până-n picioare. Adică nu există să cobor la minus doi să duc gunoiul și să nu fiu cum trebuie. Nu există. Și dacă fac curat în grădină, la fel sunt. Eu nu fac asta pentru că trebuie sau statutul meu de divă îmi impune asta, eu fac asta pentru că așa sunt eu dintotdeauna. De când stăteam în Hunedoara și nu mă știa nimeni”, a afirmat vedeta.

Întrebată dacă îi este dor de viața sa de dinainte de a fi celebră, Bianca Drăgușanu a răspuns:

”Viața mea de acum 16 ani? Nu știu, nu îmi aduc aminte”.

”Am respins orice informație care m-ar putea afecta”

Bianca Drăgușanu a afirmat că în ultima vreme a refuzat să citească în presă despre ea pentu a se proteja.

”Nici nu știu exact care sunt perioadele în care nu sunt în centrul atenției, pentru că m-am detașat de tot ce înseamnă presă în ultima perioadă, pentru că nu am vrut să fiu tentată să dau răspunsuri unor întâmplări. Și atunci, ca să nu dau curs, efectiv n-am citit, n-am intrat, nu m-a interesat. Am respins orice informație care m-ar putea afecta”, a afirmat ea.

Ce spune despre un nou mariaj

Bianca Drăgușanu are la activ două căsnicii. A fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav și cu afaceristul Alex Bodi.

”Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și că fiecare om este trimis în viața ta ca să te învețe câte ceva, ori despre tine, ori la modul general. Și atunci, prima mea căsătorie a fost o experiență minunată, din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici măcar nu se pune la socoteală pentru că nu avem niciun copil, nimic de împărțit. Nici măcar nu am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vo înlocui cu alte amintiri și cred că în viața mea deja se petrec lucruri atât de frumoase, pentru care sunt atât de mulțumită și de fericită, crezând încă o dată, cu putere, că tot ce se întâmplă acum se întâmpă cu un scop”, a afirmat vedeta.

citește și...