Adevărata relație dintre Oana Roman și Pepe. ”Ca să mai lămurim alte aberații”

12.01.2021, 16:09
Adevărata relație dintre Oana Roman și Pepe. ”Ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni”

Oana Roman a explicat foarte clar c are este relația dintre ea și cântărețul Pepe.

Într-un interviu pentru emisiunea „Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, Oana Roman a făcut declarații despre legătura dintre ea și Pepe. pe cei doi îi leagă o strânsă prietenie.

”El pentru mine… ca să mai lămurim alte aberații pe care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea”, a mărturisit Oana Roman, potrivit spynews.ro.


Ce a spus Oana Roman despre divorțul lui Pepe

Oana Roman a comentat și despre separarea lui Pepe de raluca Pastramă, vedeta fiind de părere că greșeala pe care cântărețul a făcut în relația cu fosta soție este că a fost prea permisiv.

”Cred că a fost prea permisiv. Și cred că a arătat că este capabil să ofere absolut orice total necondiționat și atunci când oamenii văd asta, au senzația că pot să-și permită orice. El trăiește pentru familia lui, pentru copiii lui și cât a fost în casă cu Raluca, a trăit pentru ea”, a spus Oana Roman, conform sursei mai sus-menționate.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.