Adevărata relație dintre Oana Roman și Pepe. ”Ca să mai lămurim alte aberații”

12.01.2021, 16:09
Adevărata relație dintre Oana Roman și Pepe. ”Ca să mai lămurim alte aberații”
Adevărata relație dintre Oana Roman și Pepe. ”Ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni”

Oana Roman a explicat foarte clar c are este relația dintre ea și cântărețul Pepe.

Într-un interviu pentru emisiunea „Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, Oana Roman a făcut declarații despre legătura dintre ea și Pepe. pe cei doi îi leagă o strânsă prietenie.

”El pentru mine… ca să mai lămurim alte aberații pe care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea”, a mărturisit Oana Roman, potrivit spynews.ro.


Ce a spus Oana Roman despre divorțul lui Pepe

Oana Roman a comentat și despre separarea lui Pepe de raluca Pastramă, vedeta fiind de părere că greșeala pe care cântărețul a făcut în relația cu fosta soție este că a fost prea permisiv.

”Cred că a fost prea permisiv. Și cred că a arătat că este capabil să ofere absolut orice total necondiționat și atunci când oamenii văd asta, au senzația că pot să-și permită orice. El trăiește pentru familia lui, pentru copiii lui și cât a fost în casă cu Raluca, a trăit pentru ea”, a spus Oana Roman, conform sursei mai sus-menționate.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

citește și...