Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă la mare. ”Chiar zilele trecute am plătit avansul”

31.12.2021, 16:47
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă la mare. ”Chiar zilele trecute am plătit avansul”
Adela Popescu și Radu Câlcan și-au cumpărat casă la mare. ”Chiar zlele trecute am plătit avansul”

Vedeta de televiziune Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, este extrem de fericită. Aceasta le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul online că ea și partenerul său de viață, prezentatorul de televizune Radu Vâlcan, în vârstă de 44 de ani, și-a achiziționat un apartament6 pe litoralul românesc. ”Chiar zilele trecute am plătit avansul”, a explicat Adela Popescu.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

La sfârșit de an 2021, Adela Popescu și-a anunțat prietenii virtuali că ea și partenerul său de viață și-au cumpărat un apartament la mare. ”Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorinte. Sa fie, stiti cum e. ? De Craciun, cand am deschis cutia cu globuri, am gasit-o. Prima: inca un fratior sau o surioara pentru Alexandru si Andrei; A doua: o casa la mare; A treia: mai astept ?”, a spus vedeta.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă la mare. ”Sunt atat de fericita ca imi bubuie inima!”

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat un apartament în stațiunea Olimp, într-un bloca care urmează să fie gata anul viitor.

”Fratiorul a venit, a treia nu s-a indeplinit inca, si… si… si… chiar zilele trecute am platit avansul pentru casuta noastra de la mare. ??? Ma rog, nu e o casa pe pamant, ci un apartament la care visez de ani. Sunt atat de fericita ca imi bubuie inima! De Radu nu mai zic, ca desi el avea ceva indoieli (despre care o sa va povestesc altatada) acum imi spune numai cum abia asteapta el sa fie gata blocul (la vara) – si sa plece cu baietii lui la Olimp (noua ni se pare cea mai frumoasa zona a litoralului romanesc, asa ca acolo este apartamentul), sa isi bea el cafeaua pe terasa in miros de pini si apa sarata- caci da, blocul e inconjurat de o padure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!! Eu ii zic sa nu imi mai fure fanteziile, ca sigur ale lui au legatura cu infinity pool de la etajul 11 si rapanele cu usturoi de la cherhanaua de langa. ? ”, a mai povestit Adela Popescu.

citește și...