Adela Popescu se pregătește de botez. ”Știm ziua, știm biserica”

23.08.2021, 12:42
Adela Popescu se pregătește de botez. ”Știm ziua, știm biserica”
Adela Popescu se pregătește de botez. ”Știm ziua, știm biserica”

Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani, și partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, în vârstă de 44 de ani, se pregătesc de un eveniment important în viața familiei lor. Cei doi urmează să-l creștineze pe cel de-al treila băiețel al lor. Adela Popescu a dat câteva detalii despre eveniment: Știam data, știm biserica”.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc acum de botezul cxelui de-al treilea băiețel al lor. Adela Popescu a dat, în mediul online, câteva detalii despre eveniment.

Adela Popescu se pregătește de botez.  ”Nu știm ținutele, nu știm orele”

Adela Popescu nu a menționat data exactă când va avea loc evenimentul, însă a explicat că pregătirile pentru botez sunt în toi.

„Ne pregătim de botez. Știm locația, știm florile, știm ziua, știm biserica. Nu știm ținutele, nu știm orele. (…) După ce punem la punct chiar toate detaliile vor afla și invitații că sunt invitați. Vreau să facem o invitație oficială … o vom trimite pe WhatsApp și vom și suna că nu suntem așa de mulți”, a spus Adela Popescu la InstaStory, potrivit spynews.ro.

Ce a spus Adela Popescu despre partenerul ei de viață, Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu foarte frumos și foarte unit. În mediul online, Adela Popescu a vorbit deschis despre partenerul ei de viață.”Nu e deloc un barbat romantic. In sensul clasic. Sau, poate e, dar nu ii plac cliseele. Sau, poate e timid si fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, ca nu prea stie ce sa faca cu ele. ? Nu isi aminteste ziua nuntii. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o saptamana inainte, fara vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt sanse sa uite si de flori. Nu ma “scalda” in complimente. Nu imi spune zilnic “te iubesc”. Nu imi spune “femeia mea”. Nu m-a asteptat niciodata cu lumanari si cada plina cu petale de trandafiri. Nu ma mangaie in somn. ?”, a spus vedeta.

”Imi aduce cirese si pepene cand vine de la alergat. In fiecare zi! Cand nu e sezon, cafea si paine calda. Imi lasa intotdeaua ultima bucatica de mancare din farfuria lui, asta dupa ce eu am terminat deja tot ce era in a mea. Imi gateste ce stie ca imi place. Uneori, ma duce cu masina doar “ca sa mai stam si noi de vorba”. Cand mananca usturoi doarme in alta camera”, a completat ea.

citește și...