Adela Popescu își ia bonă pentru cel de-al treilea copil. ”Am făcut toate demersurile”

12.05.2021, 16:01
Adela Popescu își ia bonă pentru cel de-al treilea copil. ”Am făcut toate demersurile”
Adela Popescu își ia bonă pentru cel de-al treilea copil. ”Am făcut toate demersurile”

Adela Popescu a dezvăluit că își ia bonă care să o ajute în momentul în care va aduce pe lume cel de-al treilea copil.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Însărcinată în șapte luni, Adela Popescu a mărturisit că a angajat deja o bonă filipineză care să o ajute cu cel de-al treilea copil.

“Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a declarat Adela Popescu la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, conform click.ro.

Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a dezvăluit, într-un interviu, cum a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu.

”Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum. Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a spus el.

Adela Popescu și-a amintit și ea de nunta lor: ”Am fost cel mai calm și optimist participant la nunta noastră. Când cu câteva zile înainte nimic nu părea să iasă cum trebuie, eu îi linișteam pe toți și le spuneam că va fi bine”.

citește și...