Adela Popescu face mărturisiri. ”De șase ani nu am mai dormit o noapte legată”

20.01.2022, 14:30
Adela Popescu face mărturisiri. ”De șase ani nu am mai dormit o noapte legată”
Adela Popescu face mărturisiri. ”De șase ani nu am mai dormit o noapte legată”

Prezentatoarea de televiziune Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, le-a făcut mărturisiri celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Aceasta a povestit că a avut mari probleme cu somnul. ”De șase ani nu am mai dormit o noapte legată”, a povestit Adela Popescu, care a ținut să menționeze cât de important este aibă parte de orele necesare de somn.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Prezentatoarea de televiziune este foarte deschisă cu prietenii săi virtuali, cărora le povestește frecvent ce se întâmplă în viața ei și a familiei sale. De data aceasta, Adela Popescu a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu lipsa somnului și despre cât de importante sunt orele de odihnă. ”Cand eram mica ai mei categoric nu mi-au facut un program pe somn.  Adormeam pe canapea in sufragerie cu musafirii gramada, in poala mamei la vreo nunta in sat, desigur, si in patul meu, dar nu dupa un program fix. Practic adormeam cand mi se facea si unde mi se facea somn. Si mi se facea, normal, ca asa sunt copiii, trag de ei pana nu mai pot, extrem de tarziu.  Ce vreau sa spun cu asta: Am o relatie cu somnul buna. O asociere de placere cumva. E placut sa adormi cand simti ca ti-e foarte somn”, a spus vedeta.

Adela Popescu face mărturisiri. ”De ceva timp dorm în timpul zilei”

”Si astazi adorm cu usurita oriunde. Nu conteaza salteaua, lumina difuza, etc. Daca mi-e somn, adorm. Deci pe de-o parte e bine.  Pe de alta, marturisesc ca am foarte multe amintiri cu mine din copilarie si adolescenta cand simteam literalmente ca imi cade capul de oboseala. Ca o sa lesin daca nu mi-l sprijin pe ceva. Si asta ziua, la scoala, in tren, la film, in autobuz.  Imi amintesc de mine foarte obosita.  Eu imi culc copiii devreme. Normal ca nu le convine neaparat. E mult mai distractiv sa sara pe canapea. Ce ma face sa cred ca nu gresesc, este ca adorm in maxim 15 minute de cand ne punem in pat. De unde trag concluzia ca nevoia de somn exista big time. Marturisesc, totul a pornit initial din ratiuni egoiste. Imi place linistea din casa cand ei dorm si castigam, eu si Radu, un timp al nostru”, a mai scris Adela Popescu pe contul său de socializare.

Acesta a mărturisit că în ultima perioadă de timp a ajuns să doarmă și în timpul zilei:  ”Ma rog, unde voiam sa ajung.  Pentru ca de sase ani nu am mai dormit o noapte legata, de ceva timp dorm in timpul zilei. Uneori o ora, uneori 30 minute, uneori chiar si zece cand fug miseleste in dormitor spunand ca trebuie sa impachetez hainele in dulap. ? Mi-am facut o prioritate din a dormi.  La fel ca in copilarie, as putea si fara. Dar cu siguranta as fi mult mai irascibila, neatenta, absenta, indispusa.  Asa ca acum, la maturitate, indraznesc sa spun, ca facand o prioritate din a dormi, calitatea vietii mele a crescut”.

citește și...