Adela Popescu, emoții la a treia sarcină. ”Mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul”

03.06.2021, 16:07
Adela Popescu, emoții la a treia sarcină. ”Mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul”
Adela Popescu, emoții la a treia sarcină. ”Mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul”

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Adela Popescu a afirmat că are emoții înainte de naștere.

Adela Popescu, care este însărcinată în 34 de săptămâni, a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Aceasta a vorbit despre temerile pe care le are înainte de cea de-a treia naștere.

“În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul. În clipa în care te internezi ți se face un test Covid-19 și dacă ești pozitiv ești mutat la o maternitate suport Covid. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă, nu ai voie să îți vezi copilul… Ceea ce nu e chiar o bucurie atunci când naști natural și probabil că nici la cezariană. De aceea, am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni să mă izolez, să mă închid în casă, ca să nu risc chiar pe final să mă îmbolnăvesc”, a declarat Adela Popescu. “Acum a treia oară am o certitudine că va fi foarte greu. Dacă de două ori a fost complicat, cu dureri, cu diverse situații, a treia oară nu are cum să fie altfel”, a completat vedeta.

Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a dezvăluit, într-un interviu, cum a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu.

”Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum. Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a spus el.

Adela Popescu și-a amintit și ea de nunta lor: ”Am fost cel mai calm și optimist participant la nunta noastră. Când cu câteva zile înainte nimic nu părea să iasă cum trebuie, eu îi linișteam pe toți și le spuneam că va fi bine”.

citește și...