Adela Popescu, dezvăluire neașteptată. „Pielea mea începe să miroasă a pește”

24.01.2022, 16:58
Adela Popescu, dezvăluire neașteptată. „Pielea mea începe să miroasă a pește”

Adela Popescu făcut o dezvăluire neașteptată. Vedeta l-a avut ca invitat pe cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu, care a provocat-o să vorbească despre meniul zilnic al familiei. „Pielea mea începe să miroasă a pește”, a spus Adela Popescu.

În timpul ediției de luni a emisiunii pe care o prezintă, „Vorbește lumea” , Adela Popescu a făcut o mărturisire șocantă. Fiind în dialog cu Constantin Enceanu, prezentatoarea TV i-a oferit invitatului ei o replică care l-a lăsat cu gura căscată.

Invitatul de luni al vedetei a fost cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu care a acceptat să gătească în bucătăria emisiunii.

Constantin Enceanu iubește să stea în bucătărie

Constantin Enceanu a mărturisit că îi place să îi gătească partenerei lui de viață, dorind să o impresioneze și să o răsfețe.

„Dacă vreau să îi fac o surpriză soției mele, dimineața când pleacă îi gătesc. Dacă vreau să îi fac o surpriză la 16:30, când ajunge acasă de la serviciu, mă pricep să fac și un ostropel cu mămăligă.

M-am tot uitat la soție când gătea. De asta am făcut și restaurantul pe care îl avem, îi place mult să stea în bucătărie. Nu știu dacă soțul te-a răsfățat, Adela, dar eu de multe ori am gătit”, a spus Constantin Enceanu, la „Vorbește lumea”.

„Pielea mea începe să miroasă a pește”

Imediat Adela Popescu i-a oferit lui Constantin Enceanu o replică neasteptată  referitoare la meniul zilnic al familiei sale.

„Pielea mea începe să miroasă a pește, mâncăm broccoli cu pește de multe ori. La noi nu există carne de porc”, a spus Adela Popescu.

Radu Vâlcan, un soț model. Cum o răsfață pe Adela Popescu în fiecare weekend

Prezentatoarea TV a vorbit în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea” despre soțul ei, care este un sprijin real în creșterea copiilor. Adela Popescu are trei băieței, ultimul, nou-născut, a venit pe lume în luna august.

 Vedeta a vorbit și despre cum o ajută soțul în fiecare weekend.

„Vine weekend-ul și Radu ia copiii și merge în parc. Asta ca să meargă la aer curat și să se conecteze ei. Eu rămân acasă, îmi fac cafeaua, micul dejun și mă pun pe canapea și urmăresc un serial.

Mă binedispune. Și atât de mult mă binedispune, că mie îmi plac băieții noștri cu părul lung. Mai ales pentru că Radu trebuie să îi ducă de multe ori la tuns. Și weekend-ul trecut au fost la mare ca să ia aerosoli.”, a povestit Adela Popescu la „Vorbește lumea”.

Mai mult, Radu Vâlcan profită de fiecare weekend pentru a-l petrece cu cei micuți. Recent, actorul a mers la mare alături de doi dintre copiii săi, Andrei și Alexandru, și a povestit tot pe Instagram.

Radu Vâlcan, cu copiii la mare

„De Black Friday am câștigat un weekend cu copiii ăia mai mari, doar noi trei. Treziri de câteva ori pe noapte, pipi, caca, șireturile nu sunt legate bine, am uitat costumul de Spiderman acasă, vrem la mama, apoi e bine și aici.

Adela Popescu, am văzut că te-ai apucat de o carte, așa, pe relax. Te iubim și…mi-e dor de tine, atât îți zic!”, a zis Radu Vâlcan pe Instagram.

citește și...