Radu Vâlcan, un soț model. Cum o răsfață pe Adela Popescu în fiecare weekend

19.11.2021, 13:23

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un cuplu împlinit și unul dintre cele mai apreciate de mulți români. Proaspăta mămică a vorbit despre cum soțul ei o ajută să își găsească câteva momente de relaxare. Împărțită între viața de familie și cea profesională , prezentatoarea TV abia reușește să găsească câteva momente de relaxare, după nașterea celui de-al treilea copil. Soțul artistei este cel care o răsfață și are grijă de ea.

Prezentatoarea TV a vorbit în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea” despre soțul ei, care este un sprijin real în creșterea copiilor.

Adela Popescu are trei băieței, ultimul, nou-născut, a venit pe lume în luna august.

Cum o ajută soțul în fiecare weekend

„Vine weekend-ul și Radu ia copiii și merge în parc. Asta ca să meargă la aer curat și să se conecteze ei. Eu rămân acasă, îmi fac cafeaua, micul dejun și mă pun pe canapea și urmăresc un serial.

Mă binedispune. Și atât de mult mă binedispune, că mie îmi plac băieții noștri cu părul lung. Mai ales pentru că Radu trebuie să îi ducă de multe ori la tuns. Și weekend-ul trecut au fost la mare ca să ia aerosoli.”, a povestit Adela Popescu la Vorbește lumea.

Mai mult, Radu Vâlcan profită de fiecare weekend pentru a-l petrece cu cei micuți. Recent, actorul a mers la mare alături de doi dintre copiii săi, Andrei și Alexandru, și a povestit tot pe Instagram.

Radu Vâlcan, cu copiii la mare

„De Black Friday am câștigat un weekend cu copiii ăia mai mari, doar noi trei. Treziri de câteva ori pe noapte, pipi, caca, șireturile nu sunt legate bine, am uitat costumul de Spiderman acasă, vrem la mama, apoi e bine și aici.

Adela Popescu, am văzut că te-ai apucat de o carte, așa, pe relax. Te iubim și…mi-e dor de tine, atât îți zic!”, a zis Radu Vâlcan pe Instagram.

citește și...