Adela Popescu, mărturii emoționante după ce a născut a treia oară: ‘O să fiu capra cu trei iezi și soacra cu trei nurori’

13.07.2021, 17:42
Adela Popescu, mărturii emoționante după ce a născut a treia oară: 'O să fiu capra cu trei iezi și soacra cu trei nurori'
Adela Popescu, mărturii emoționante după ce a născut a treia oară: 'O să fiu capra cu trei iezi și soacra cu trei nurori'

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară. Adela Popescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. După ce a născut a treia oară natural, fosta prezentatoare tv a dezvăluit că nu mai vrea alți copii.

Adela Popescu a suportat un travaliu destul de greu și a treia oară, motiv pentru care a decis să se oprească la trei copii.

Adela Popescu a adus pe lume al treilea băiețel

‘A ieșit mai repede voinicul decât ceilalți doi, dar durerile sunt la fel de mari. Am născut natural, m-am chinuit înainte ca acum să fiu mai bine. O să fiu capra cu trei iezi și soacra cu trei nurori. Radu e fericit pentru că a scăpat de emoții. El nu face față emoțiilor. El și-a dorit fetiță. Eu nu mi-am dorit nimic în mod special. Nu, cinstit acum, asta e formula completă. Nu mai vreau alți copii. Asta e, gata! S-a închis cercul. Ăștia suntem. Frățiorii l-au văzut pe bebe doar pe Facebook‘, a declarat Adela, pentru emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales și numele micuțului, dar nu l-au divulgat încă. “Alesesem un nume și nu a vrut Alexandru. Până la urmă ne-am decis la un nume tot românesc și începe tot cu A“, a mai spus proaspăta mămică. Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doi băieței, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Radu Vâlcan, primele declarații după ce a devenit tată a treia oară

Radu Vâlcan a explicat că în câteva zile urmează să-i aducă acasă pe Adela Popescu și pe bebelușul lor.

“Adela și cel mic se simt foarte bine. Ea se recuperează încet, încet, în câteva zile îi aduc acasă. Acolo unde frățiorii abia așteaptă să-l cunoască. L-au văzut doar în poze, pentru că nu am putut veni cu ei in vizită… De altfel, doar pentru tați sunt permise vizitele, câte 20 minute într-un anumit interval orar“, a declarat prezentatorul de televiziune pentru a1.ro.

citește și...