Adela Popescu, despre numele viitorului bebeluș. Care sunt preferatele

03.03.2021, 16:17
Adela Popescu, despre numele viitorului bebeluș. Care sunt preferatele
Adela Popescu, despre numele viitorului bebeluș. Care sunt preferatele ei

Adela Popescu a dezvăluit la ce nume s-a gândit pentru bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil.Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani.Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.  Adela Popescu se află în cea de-a patra lună de sarcină. Săptămâna trecută, ea a cerut ajutorul telespectatorilor emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, pe care i-a rugat să vină cu propuneri de nume. Vedeta a spus că nu-și dorește unul sofisticat și singura condiție este ca numele să înceapă cu litera A. Propunerile nu au întârziat să apară, iar Adela Popescu a explicat, în cadrul emisiunii, care sunt numele care au rămas în cursa finală.

“Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc la Achim, mă gândesc la băiatul Antoniei sau la cel al Cătălinei și al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. (…) Încă aștept să mi se arate numele într-un vis”, a spus Adela Popescu.

Ce a spus Adela Popescu despre partenerul ei de viață, Radu Vâlcan

De curând, Adela Popescu a fost prezentă la emisiunea online realizată de Mihai Morar.

Printre altele, vedeta a vorbit despre soțul său, Radu Vâlcan, declarația fiind una extrem de frumoasă.

”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu cu aceste trei calități bine împământenite în mine am putut și simt că pot să fac orice în viață. Pentru că, de fapt, tu nu ai neoie de un bărbat care să crezi că îți va rezolva problemele și că îți va face o viață frumoasă. Ideea e ca el să te facă să crezi că tu poți asta… De regulă, partenerii încearcă să-i ambiționeze pe ceilalți…”Măi, te-ai cam îngrășat, nu prea e bine”… Eu când ajung acasă și îmi zice: ”!iubita, dar tu ești frumoasă” și eu zic: ”Bă, trebuie să mă duc la sală”. Știi, dar are o altă manieră în care o spune. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a spus Adela Popescu despre partenerul ei de viață.

citește și...