Adela Popescu dă din casă. ”Niciodată nu am reușit să-mi liniștesc copiii cântându-le. Ba chiar plângeau și mai tare”

02.06.2021, 15:49
Adela Popescu dă din casă. ”Niciodată nu am reușit să-mi liniștesc copiii cântându-le. Ba chiar plângeau și mai tare”
Adela Popescu dă din casă. ”Niciodată nu am reușit să-mi liniștesc copiii cântându-le. Ba chiar plângeau și mai tare”

Adela Popescu a făcut mărturisiri în mediul online. Vedeta a dezvăluit că nu a reușit niciodată să-și liniștească copiii cântându-le.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Adela Popescu le-a făcut mărturisiri prietenilor virtuali. Aceasta a povestit că, deși are o carieră ca și cântâreață, acest lucru nu a ajutat-o deloc atunci când a fost vorba să-și liniștească cei doi băieți interpretându-le diverse melodii.

Adela Popescu: ”Greu să nu o iau personal”

”Nu stiu daca si cat stiti, dar eu cand ma gandesc la mine mica ma vizualizez cantand. Pe cal, in autobuz, la clubul copiilor, la serbari, la nunti, pe pod, in festivaluri. Viata m-a condus astfel incat sa scot si trei albume, sa cant ani buni cu Dj Project etc. Ce vreau sa spun este ca am crescut cu ideea despre vocea-mi ca e calda si aduce liniste. Si in continuare cred asta. ? In momentul in care am ramas insarcinata cu Alexandru mi se spunea foarte des “vai, ce bine de tine, copiii adora sa li se cante si sigur bebelusul tau va fi vrajit de vocea ta”. Ei, dragii mosului, trebuie sa va spun ca NICIODATA nu am reusit sa imi linistesc copiii cantandu-le. Ba chiar plangeau si mai tare. Asta bebelusi fiind”, a povestit Adela Popescu în mediul online.

Vedeta a avut parte însă de o surpriză, când unul dintre băieții ei a rugat să-i cânte.

”Cand au crescut si puteau sa verbalizeze a fost parca si mai rau. Cum ma auzeau fredonand timid prin casa, instant imi spuneau “mama, te rog, nu mai canta”. Ce sa va zic, greu sa nu o iau personal. ? Pana in aceasta seara…  Ca de obicei stateam la taclale in pat cu Alexandru pe intuneric, cand l-am auzit: “mama, imi canti si mie ceva?”. Va spun sincer, m-am si fastacit, aveam si emotii, nu imi venea sa cred.  Si nu doar ca i-am cantat, i-am cantat mult si m-a ascultat pana la capat, fascinat.  Ce sa va mai zic, traiam un vis. Eu pe al meu si Alexandru pe al lui. Caci adormise, mititelul, probabil dupa primul cantec, de-aici si fascinatia neintrerupta pentru vocea mea de aur. :)))”, a mai spus Adela Popescu.

citește și...