Adda, mărturii cutremurătoare despre boala de care suferă. ”Am avut noroc că n-am murit”

12.07.2022, 13:49
Adda, mărturii cutremurătoare despre boala de care suferă. ”Am avut noroc că n-am murit”
Adda, mărturii cutremurătoare despre boala de care suferă

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca Adda, a făcut mărturisiri cutremurătoare în cadrul unui podcast la care a fost invitată de curând. Artista, în vârstă de 30 de ani, a vorbit despre boala de care suferă de ceva timp.  Aceasta a povestit povestit despre cum a debutat boala și simptomele extrem de agresive pe care le-a avut.

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

De ceva vreme, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme. Invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Adda a povestit despre cum a debutat boala și simptomele extrem de agresive pe care le-a avut. Aceasta a cheltuit aproape 15.000 de euro până când medicii au descoperit că de fapt suferă de boala Lyme.

Adda, mărturii cutremurătoare despre boala de care suferă.  ”Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele și o strigam pe mama”

”Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele și o strigam pe mama, plângeam și îi ziceam: ”Mama eu nu simt apa pe piele”, a dezvăluit Adda la podcastul realizat de Cătălin Măruță, potrivit click.ro.

”Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!”, a adăugat cântăreața.

citește și...