Adda a avut parte de un şoc la ”Te cunosc de undeva”. „M-am speriat când am văzut machiajul!”

16.10.2020, 12:54
Adda a avut parte de un şoc la ”Te cunosc de undeva”.  „M-am speriat când am văzut machiajul!”
Adda a avut parte de un şoc la ”Te cunosc de undeva”. „M-am speriat când am văzut machiajul!”

Adda a petrecut ore bune la machiaj pentru a se transforma într-un personaj celebru la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși la Antena 1.

Cei 11 concurenți ai celui de-al 15-lea sezon „Te cunosc de undeva!” au apelat din nou la peruci, chelii şi barbă falsă, lentile de contact sau unghii false şi s-au epilat şi s-au pensat, totul ca să intre cât mai bine în pielea personajelor din cea de-a şasea ediţie a transformărilor.

Pentru această gală, tuleta i-a adus Addei un personaj poate simplu la prima vedere, dar care i-a dat ceva bătăi de cap artistei, care a fost nevoită să petreacă ore bune în cabina de machiaj pentru a se transforma în Pitbull.

Tot acolo aceasta a avut parte şi de o sperietură de zile mari în momentul în care totul a fost finalizat.

“Când m-am uitat în oglindă, m-am speriat. Pur şi simplu eram 1 la 1 cu tata. N-am ştiut dacă sunt Nicuşor sau Pitbull!”, a mărturisit amuzată Adda.

Adda a participat la ”Asia Express” alături de soțul ei

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

Despre experiența de la ”Asia Express„ a făcut Adda declarații într-un interviu. Artista a mărturisit că a vrut să renunțe e multe ori, iar cel care a susținut-o pentru a merge mai departe a fost soțul ei.

”Eu sunt puternică atunci când e vorba despre carieră, familie, experienţe de viaţă. Acolo a fost cu totul altceva. Din punct de vedere fizic, a fost infernal, pentru că nu sunt o fire sportivă. Au fost probe extrem de grele, de exemplu, să mergi pe Marea Chinei cu caiacul pe furtună, fulgere şi tunete.

Am vrut să renunţ de câteva ori, dar Cătălin m-a ajutat şi m-a motivat mult. Am fost cea mai încercată echipă. Nu ne-am odihnit deloc. Suntem singura echipă care nu a avut imunitate. Am jucat aproape toate amuletele şi aproape toate cursele pentru ultima șansă. Aşa că am cedat”, a povestit Adda.

citește și...