Ce face Cosmin Seleși în cea mai nouă ediţie ”Te cunosc de undeva!”

10.10.2020, 09:47
Ce face Cosmin Seleși în cea mai nouă ediţie ”Te cunosc de undeva!”
Ce face Cosmin Seleși în cea mai nouă ediţie ”Te cunosc de undeva!”

Sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, prezentatorul ”Te cunosc de undeva!”, Cosmin Seleși, va cânta pentru a doua oară pe scena show-ului transformărilor, alături de trupa sa Cosmin Seleşi Orchestra.

De data aceasta, artistul a pregătit o dedicaţie originală pentru ruleta personajelor, iar juraţii şi concurenţii s-au întrecut în scheme de dans.

Pentru a doua oară în această ipostază pe scena ”Te cunosc de undeva!”, Cosmin Seleși îi va încânta pe Alina Pușcaș, colega sa de prezentare, pe jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, pe concurenții Monica Anghel şi Marcel Pavel, Liviu şi Andrei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, Adda, Toto Dumitrescu, AMI, Tavi Clonda şi Cătălina Grama – Jojo, dar şi pe cei de acasă.

Ce spune Cosmin Seleși despre proiectul său muzical

Cosmin Seleși a oferit și câteva amănunte despre proiectul său muzical. Acesta a afirmat că abordează, alătri de colegii săi, doar melodii românești, lansate până în anul 2000.  Prezentatorul de televiziune afirmă că își dorește să îi emoționeze pe cei care îl ascultă, amintindu-le de piese care i-au marcat la un moment dat, în diverse etape ale vieții.

„Proiectul Cosmin Seleşi Orchestra este un proiect de entertainment, din punctul meu de vedere. Ce e diferit la noi e însă faptul că noi abordăm doar melodii româneşti vechi, apărute până în anul 2000. În concertele şi la evenimentele noastre, încercăm să îi purtăm nostalgic pe oameni prin toată viaţa lor, indiferent de vârstă.

Până la urmă, fiecare a avut o piesă românească pe care a îndrăgit-o mult, o piesă care îi aduce aminte de banchetul din clasa a 8-a, de majorat, de terminarea liceului, de primul an de facultate sau pur şi simplu de Vama Veche. Cam asta ne-am propus noi, să le „bulversăm” un pic amintirile şi să le evocăm momentele emoţionante!”, a mărturisit prezentatorul de la ”Te cunosc de undeva!”.

citește și...