Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă din ”Trăsniții”, despre boala sa. ”Este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn”

07.11.2020, 16:08
Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă din ”Trăsniții”, despre boala sa. ”Este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn”
Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă din ”Trăsniții”, despre boala sa. ”Este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn”

Actorul Constantin Zamfirescu a făcut noi declarații după ce a trecut printr-o operație foarte grea.

Constantin Zamfirescu, interpretul rolului „Gogoașă” din serialul de televiziune ”Trăsniții”, a anunțat în urmă cu ceva timp pe pagina de Facebook că a fost diagnosticat cu cancer.  Acesta a făcut apel la fanii săi pentru a dona sânge înainte de a fi operat. Actorul a fost operat la rinichi, iar acum se află acasă, în recuperare. „În prima zi de analize am constatat cu domnul doctor Dumitrache prezența suspectă a acestei formațiuni pe rinichiul drept. S-a confirmat la un al doilea examen și faptul că era o tumoră malignă, după ce am făcut un examen CT și în mai puțin de o săptămână și jumătate eram deja internat”, a povestit actorul, conform revistei Viva.

”Nu știu dacă v-am mai zis, este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn și care se poate dezvolta până la etape foarte grave, până la T3, T4, știind că T4 este final și fără șanse. Eu am avut un T1 spre T2, acum sunt în recuperare”, a mai spus Constantin Zamfirescu într-un live pe pagina de Facebook a trupei Sabotorii.

Dramele din viața lui Constantin Zamfirescu

Actorul a trecut prin numeroase drame de-a lungul anilor. Conform click.ro, în urmă cu cinci ani, Constantin Zamfirescu a făcut dezvăluiri nebănuite legate de starea lui de sănătate. Se pare că acesta își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis, la naștere. „Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, spunea el.

Actorul a mai trecut printr-o dramă, primul său copil trăind doar câteva zile după ce a venit pe lume. „Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul ”pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos”. S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave”, povestea acesta.

”Gogoașă” și soția sa au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat, micuța născându-se cu o malformație. ”David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie”, explica el.

 

citește și...