Ce spune Smiley despre Marius Moga. ”Cred că e reciprocă povestea asta”

10.06.2021, 16:19
Ce spune Smiley despre Marius Moga. ”Cred că e reciprocă povestea asta”
Ce spune Smiley despre Marius Moga. ”Cred că e reciprocă povestea asta”

Smiley a explicat care este relația dintre el și Marius Moga.

Smiley și Marius Moga se cunosc de foarte mulți ani și au colaborat în numeroase rânduri. Sunt și foarte buni prieteni. Cei doi fac parte acum parte din juriul emisiunii “SuperStar România”, care va începe din toamnă, la Pro TV. Alături de aceștia, din juriu mai fac parte Raluka și Carla’s Dreams.

Smiley a vorbit despre relația de prietenie cu Marius Moga într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Ce spune Smiley despre Marius Moga. ”Noi nu suntem de acord în foarte multe privințe, dar cumva fiecare are dreptate în felul lui”

„Carla’s zicea „mie mi se pare fascinant că voi vorbiți lucruri diferite, dar vă înțelegeți la fel’. Eu am zis că facem asta de 20 de ani. Noi nu suntem de acord în foarte multe privințe, dar cumva fiecare are dreptate în felul lui. E foarte interesant.Eu mă simt foarte bine cu Moga în orice situație, și mă simt bine chiar și în situațiile în care ne contrazicem. Îl respect ca și profesionist, îl respect ca și prieten și cred că e reciprocă povestea asta și amândoi am avut și avem succes diferit, urmând căi diferite și avem metode diferite. Nu există o rețetă clară a lucrurilor și de aia e interesant. La muzică nu știi niciodată, poate să fie un concurent care ia patru de „nu’ și peste un an să devină super celebru în România și să aibă succes”, a declarat Smiley.

Smiley a explicat și cum se înțelege cu Raluka și Carla’s Dreams, ceilalți colegi ai săi din juriul de la ”SuperStar România”.

„Mă simt foarte bine în formula asta. Raluka spune ce e-n gușă și-n căpușă, nu mimează, iar în cazul lui Carlas nu știi niciodată ce o să spună. Mi se pare fascinant unde se duce cu mintea. Nu am mai avut colaborări împreună, ne-am mai văzut în concerte, dar e prima oară când lucrăm împreună. Mi se pare fascinant și limbajul lui și unde se duce cu mintea”, a afirmat artistul.

citește și...