Cum se menține Florin Ristei în formă. ”După ora 22.00, multă, multă…”

12.09.2020, 09:42
Cum se menține Florin Ristei în formă. ”După ora 22.00, multă, multă...”
Dieta care îl ajută pe Florin Ristei să se păstreze în formă: ”După ora 22.00, multă, multă...”

La vârsta de 33 de ani, juratul ”X” Factor Florin Ristei are o rutină care, cu un minim efort, reușește să îl ajute să se păstreze în formă.

Florin Ristei a explicat ce face pentru a fi înttr-o formă fizică foarte bună. Recunoaște că nu face foarte mare efort, ba chiar consumă foarte multă înghețată la ore târzii din noapte.

”Sunt norocos că am o genetică ce îmi permite să nu fac eforturi pentru a mă menține în formă. Câteva flotări de dimineața, vreo 2-3 ture cu trotineta și multă, multă… înghețată după ora 22.00. Cam așa am rămas în formă!”, a explicat Florin Ristei.

Noul sezon ”X Factor” a debutat pe 11 septembrie

Sezonul ”X Factor” cu numărul nouă a avut premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei și-au ocupat locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil au revenit în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă intră în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

 

 ”Dana” l-a făcut celebru

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2013. Artistul se poate lăuda cu o carieră de 20 de ani în domeniul muzical. Piesa ”Dana” l-a făcut cunoscut la începutul anilor 2000.

”Probabil nu voi scăpa de Dana, prea curând, dar am învățat în timp să mă obișnuiesc cu asocierea asta. Obișnuia să mă deranjeze, când eram mai mic, pentru că mă săturasem de același refren repetat obsesiv, dar acum mă bucur când văd că și copii sub 18 ani știu o piesă care era lansată dinainte de a se naște ei. Am avut noroc că succesul a venit la o vârsta la care nu mi-am dat seama exact ce se întâmplă. Știam doar că îmi place să cânt, că vreau să fiu pe scenă, și mă bucuram foarte tare de toată perioada. Probabil dacă se întâmpla același lucru pe la 19-20 altfel era situația și aș fi putut derapa ușor”, a declarat artistul de curând.

 

citește și...