Horia Brenciu face dezvăluiri din căsnicia lui cu Alice Dumitrescu. ”Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize”

04.12.2022, 17:14
Horia Brenciu face dezvăluiri din căsnicia lui cu Alice Dumitrescu. ”Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize”
Horia Brenciu face dezvăluiri din căsnicia lui cu Alice Dumitrescu

Horia Brenciu, în vârstă de 50 de ani, a făcut dezvăluiri din căsnicia sa cu Alice Dumitrescu, alături de care are o familie foarte frumoasă. ”Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize”, a mărturisit Horia Brenciu despre relația sa cu cea care îi este parteneră de viață.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară. Horia Brenciu are un frate. Marius Brenciu a  câștigat competiția BBC Cardiff Singer of the World în 2001, în prezent fiind un reputat artist liric.

Horia Brenciu a dat detalii din mariajul său cu Alice Dumitrescu pentru revista Viva. De asemenea, artistul a vorbit și despre copiii lor.

Horia Brenciu face dezvăluiri din căsnicia lui cu Alice Dumitrescu. ”În serile când sunt plecat la concerte în țară, ne dăm mesaje și, mai rar, ne trimitem și ceva emoticoane”

”Păi mergem destul de des la film. Ieșim din când în când la o plimbare prin Herăstrău și, după ce se culcă copiii, mai stăm la povești. În serile când sunt plecat la concerte în țară, ne dăm mesaje și, mai rar, ne trimitem și ceva emoticoane… Relația noastră este una normală. Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize… Și, cel mai mult, încercăm să fim oameni buni, unul cu altul și cu cei din jur”, a mărturisit Horia Brenciu.

”Fetele mari nu mai stau cu noi. Așa că ne bucurăm tare când ne mai strângem toți șase… Eu și Alice ne dorim să facem multe lucruri, așa că depunem toate eforturile pentru acest țel. În timpul pandemiei n-a prea fost timp, dar acum… the sky is the limit!”, a adăugat binecunoscutul artist.

citește și...