Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak. Ce declarații a făcut vedeta

29.11.2022, 12:05
Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak. Ce declarații a făcut vedeta
Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, a divorțat de Traian Spak, bărbatul cu care a fost căsătorită mulți ani și împreună cu care are o fetiță. Artista a făcut declarații despre separarea oficială de cel care i-a fost partener de viață. Vedeta trăiește în prezent o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu, cei doi urmând să devină părinți.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre.  În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Acum s-a aflat că artista a divorțat oficial de cel care i-a fost partener de viață. Evenimentul a avut loc în perioada în care Andreea s-a dus în State, în urmă cu două luni, relatează click.ro.

Pe contul său de socializare, Andreea Antonescu a anunțat că este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară. Aceasta va avea o fetiță. Artista trăiește o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak. ”Mi se par prea intime aceste lucruri”

Andreea Antonescu a făcut declarații despre divorțul de Traian Spak pentru surssa mai sus-menționată: ”Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. (…) Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt”.

Cântăreața a dat detalii și despre sarcină: ”Pot spune că am fost o norocoasă, am avut o sarcină destul de ușoară!… Nu sunt neapărat femeia care să profite de această perioadă pentru a da de furca bărbatului de lângă ea! Victor este un om atent și foarte grijuliu în general. A făcut tot ce a putut pentru a-mi oferi înainte de toate un confort psihic, lucru de care avem nevoie noi, femeile, în general, dincolo de perioada sarcinii”.
citește și...