Daniela Crudu, noi detalii despre sarcină. ”Nu puteam să fac nimic că îmi era rău”

22.11.2022, 11:36
Daniela Crudu, noi detalii despre sarcină. ”Nu puteam să fac nimic că îmi era rău”
Daniela Crudu, noi detalii despre sarcină

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima dată. Fosta asistentă de televiziune a dat detalii despre sarcină și despre cum s-a simțit la emisunea moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena Stars. ”Nu puteam să fac nimic că îmi era rău”, a mărturisit bruneta.

Daniela Crudu este însărcinată cu primul său copil, la 33 de ani. Vedeta și actualul ei iubit urmează să devină părinți peste câteva luni, bruneta aflându-se în cea de-a patra lună de sarcină. Daniela Crudu a mărturisit că deocamdată nu a aflat sexul bebelușului. După ce s-a aflat că bruneta este însărcinată, Bianca Drăgușanu s-a oferit să fie nașa bebelușului.

Prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la postul de televizune Antena Stras, Danela Crudu a dat mai multe detalii despre sarcină și despre cum s-a simțit. De asemenea, bruneta a dezvăluit că ea și iubitul ei au ales deja nașii bebelușului care urmează să vină pe lume.  Este vorba despre nște prieteni din copilărie ai partenerului ei.

Daniela Crudu, noi detalii despre sarcină. ”Doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea”

Daniela Crudu a mărturisit că medicul crede că va avea o fetiță, însă nu se știe sigur.


„Acum am 14 săptămâni. (…) Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. (…) Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. (…) Am fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%”, a declarat Daniela Crudu, potrivit spynews.ro.

citește și...