La ce a renunțat Daniela Crudu de când a rămas însărcinată: „Nu mai mănânc deloc, îmi e rău” / FOTO

08.11.2022, 22:17
La ce a renunțat Daniela Crudu de când a rămas însărcinată: „Nu mai mănânc deloc, îmi e rău” / FOTO
La ce a renunțat Daniela Crudu de când a rămas însărcinată: „Nu mai mănânc deloc, îmi e rău”

Daniela Crudu este în culmea fericirii pentru că va deveni mamă pentru prima dată. Cu toate acestea, fosta asistentă tv se confruntă cu anumite probleme, mai ales că este în primul trimestru de sarcină. Bruneta a dezvăluit la ce a fost nevoită să renunțe, pentru a nu mai avea stări de rău. 

Daniela Crudu a anunțat în urmă cu mai bine de două săptămâni că este însărcinată și că va aduce pe lume primul ei copil. Ea a dezvăluit că este însărcinată în trei luni, iar în vara anului viitor își va strânge bebelușul în brațe.

Daniela Crudu, mămică pentru prima dată

„Sunt foarte fericită. Numai la asta mă gândesc. Nu mă mai interesează nimic altceva acum. În fiecare zi se întâmplă lucruri noi cu corpul meu și sunt entuziasmată. Zici că visez. Nu-mi vine să cred. Mi se pare că e o minune.

Să vezi ce mămică o să fiu! O să fiu cea mai nebună și cea mai distractivă. O să mă joc încontinuu cu el. Copiii de asta au nevoie. Eu simt că o să fie băiețel. Lumea îmi spune la fel pentru că am o burtică destul de mare pentru trei luni de sarcină”, a declarat Daniela Crudu la Antena Stars.

Deși este fericită din cale afară că va fi mămică, Daniela Crudu nu mai poate să mănânce anumite alimente. Bruneta a fost forțată să renunțe complet la carne, pentru că îi făcea rău.

A renunțat la carne în sarcină

În plus, vedeta tv a mărturisit că nu mai are aceeași energie pe care o avea înainte de sarcină.

„Nu am vrut eu, nu îmi mai e poftă. Îmi e rău de la carne, eu care mâncam în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc mancare. Mi-a fost primele două luni rău de tot.

Nu mă simt obosită, dar nu mai am nici vibe-ul ăla. Înainte beam energizante, cafea, parcă acum obosesc mai repede. Am mâncat un corn, am mâncat un fruct. Trebuie să mănânce bebelușul. Acum mai am energie, dar cred că, în curând, o să mi se termine energia. Eu trebuie să dorm după-amiaza, acum m-am obișnuit să dorm ziua”, a declarat bruneta la Xtra Night Show.

citește și...