Anca Serea, despre viața de mamă cu șase copii. ”Mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot”

06.11.2022, 15:16
Anca Serea, despre viața de mamă cu șase copii. ”Mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot”
Anca Serea, despre viața de mamă cu șase copii

Vedeta de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, are o familie foarte frumoasă alături de muzicianul Adi Sînă, în vârstă de 45 de ani. Vedeta este mama a șase copii. Despre cum se descurcă în rolul de mămică a dat aceasta detalii. ”Mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot”, a declarat Anca Serea.

Anca Serea este cunoscută publicului larg ca prezentatoare de televiziune. Însă, cu ani în urmă aceasta a lucrat ca model. Aceasta a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Despre cum este viața de mămică a șase copii a dat detalii Anca Serea pentru revista Viva.

Anca Serea, despre viața de mamă cu șase copii. ”Nu am cum să zic că nu mă descurc deoarece copiii au venit din iubire”

”Cum să mă descurc? Mulțumesc, foarte bine! E normalitatea mea, e viața mea de zi cu zi. Nu am cum să zic că nu mă descurc deoarece copiii au venit din iubire. Ei sunt tot ce mi-am dorit și, chiar dacă mai am momente în care îmi vine să mă plâng, de exemplu, mă simt obosită, uneori chiar epuizată, mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot. Practic, ei sunt viața mea de zi cu zi. Și cu ei mă umplu de energie pozitivă”, a explicat Anca Serea.

”Ei sunt niște copii foarte buni. Chiar sunt niște copii buni și foarte liniștiți. De multe ori îmi vin în întâmpinare, mă ajută, sunt înțelegători. Spre exemplu, mă însoțesc când nu am cu cine să îi las… Noi petrecem foarte mult împreună și cred că de aici vine și faptul că avem o comunicare foarte bună, o relație foarte frumoasă”, a adăugat vedeta.

citește și...