Soţia lui Nosfe, primele declarații după moartea artistului de la Șatra Benz! Cum a fost umilită Mădălina Crețan

02.11.2022, 17:50
Soţia lui Nosfe, primele declarații după moartea artistului de la Șatra Benz! Cum a fost umilită Mădălina Crețan
Soţia lui Nosfe, primele declarații după moartea artistului de la Șatra Benz

Soția regretatului solist Nosfe, Mădălina Crețan, a făcut primele dezvăluiri după dispariția subită a soțului său. Tânăra a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că rețelele de socializare ale regretatului artist de muzică hip-hop au fost dezactivate. Cum s-a întâmplat acest lucru? 

A trecut mai bine de o săptămână de când Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, a murit! Artistul avea 37 de ani și s-a stins din viață la scurt timp după ce susține un concert cu trupa. El a suferit un infarct în propria locuință. Cea mai afectată de moartea lui a fost Mădălina, care trece în continuare prin momente dificile.

Recent, partenera de viață a lui Nosfe a povestit cum conturile ei de socializare au fost dezactivate, la scurt timp după decesul interpretului. Ea a dezvăluit cine a vrut să-i facă rău.

Mădălina Crețan a rămas fără conturile de socializare

Într-un interviu pentru Antena Stars, Mădălina Crețan a mărturisit ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al regretatului artist de muzică hip-hop, dar și al ei. Se pare că mai multe persoane i-au dat report.

„Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.”, a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe, pentru Antena Stars.

„Este vorba despre niște copii, sau de niște oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.” a mai spus Mădălina Creţan, soția lui Nosfe.

De ce a murit Nosfe

Rapperul Nosfe a murit în urmă cu două săptămâni, la scurt timp după ce se întorsese de la un concert. Decesul ridică multe semne de întrebare anchetatorilor și apropiaților lui. Bărbatul de 37 de ani a fost descoperit inconștient de soția lui, Mădălina Crețan, în propria locuință din Balotești. Disperată, femeia a sunat la 112.

Din păcate, pentru Nosfe era prea târziu, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el. Cu doar câteva ore el, el susținuse un concert cu trupa și acuzase dureri în piept.

„La un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care, acasă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm”, au declarat membrii trupei Șatra Benz, potrivit Fanatik.ro.
citește și...