Când și unde va fi înmormântat Nosfe, rapper-ul din trupa Șatra Benz

18.10.2022, 09:45
Când și unde va fi înmormântat Nosfe, rapper-ul din trupa Șatra Benz
Când și unde va fi înmormântat Nosfe, rapper-ul din trupa Șatra Benz

Darius Vlad Creţan, cunoscut drept Nosfe, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică (16 octombrie). El va fi condus pe ultimul drum, marți (18 octombrie), după cum au anunțat colegii lui din trupa Șatra Benz. 

Nosfe, fondatorul formației muzicale Șatra Benz, va fi înmormântat marți. După ce medicii legiști au efectuat autopsia, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nosfe a fost depus la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii. Cei care au vor să-și ia rămas bun de la artist o mai pot face până la ora 13.00, când va avea loc slujba oficială de înmormântare.

Nosfe va fi înmormântat marți, 18 octombrie

„Pentru cine vrea să își ia rămas bun de la Nosfe. Astăzi, de la ora 14:30, la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii, nr 54 A, iar mâine, tot în aceeași locație, slujba oficială de la orele 13:00”, au anunțat colegii artistului din Șatra Benz, pe Facebook.

Nosfe a murit la câteva ore după ce se întorsese de la un concert. Soția lui, Mădălina, a fost cea care l-a găsit căzut pe jos și a sunat imediat după ajutor. Din păcate, solistul nu a mai putut fi salvat. Membrii trupei Șatra Benz au specificat că acesta a suferit un infarct, nu că s-ar fi sinucis, așa cum s-a zvonit inițial. În prezent, polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

„Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui Nosfe! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct, la scurt timp după concertul de aseară. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri”, au mai scris cei de la Șatra Benz.

citește și...