Ultimele clipe din viața lui Nosfe. Ce a făcut artistul din trupa Șatra Benz: „S-a dus după telefon și s-a prăbușit…”

20.10.2022, 21:45
Ultimele clipe din viața lui Nosfe. Ce a făcut artistul din trupa Șatra Benz: „S-a dus după telefon și s-a prăbușit…”
Ultimele clipe din viața lui Nosfe. Ce a făcut artistul din trupa Șatra Benz: „S-a dus după telefon și s-a prăbușit…”

Ies la iveală detalii halucinante cu privire la ultimele clipe ale lui Nosfe, artistul din trupa Șatra Benz. Bărbatul de 37 de ani a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva ore după ce susținuse un concert cu trupa. Ce s-ar fi întâmplat pe scenă? 

Rapperul Nosfe a avut parte de momente cumplite înainte să-și dea suflarea în propria locuință. Solistului i s-ar fi făcut rău chiar din timpul concertului de sâmbătă seară, alături de trupa Șatra Benz.

Nosfe s-a simțit rău și în timpul concertului

Nosfe și-a anunțat colegii că se simte rău și s-a dat jos de pe scenă. După ce s-a simțit puțin mai bine, el a preferat să plece spre casă. Din păcate, atunci când a ajuns acasă, lui Nosfe i s-a făcut rău din nou, decedând în sufragerie. Cea care l-a găsit fără suflare a fost chiar soția lui, Mădălina.

„În timpul concertului i s-a făcut rău, s-a dat jos de pe scenă, am continuat concertul fără el. S-a dus acasă, a crezut că se simte mai bine, s-a dus să își ia telefonul din mașină și s-a prăbușit. După ce s-a dat jos de pe scenă s-a simțit rău, s-a liniștit, era totul în regulă. S-a dus acasă și acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat.”, au declarat membrii trupei Șatra Benz în cadrul unei emisiuni tv.

A avut dureri în piept

Sâmbătă seară, Nosfe a cântat la un concert, în București, alături de Șatra Benz. În timpul spectacolului, solistul a cerut o pauză, după ce s-a plâns de dureri în piept. Prietenii lui susțin că artistul muncea până la epuizare.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, se arată într-un comunicat al Poliției Ilfov.

citește și...