Mădălina, soția lui Nosfe, nu-și poate reveni după moartea fulgerătoare a artistului: „O să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate”

22.10.2022, 12:48
Mădălina, soția lui Nosfe, nu-și poate reveni după moartea fulgerătoare a artistului: „O să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate”
Mădălina, soția lui Nosfe, nu-și poate reveni după moartea fulgerătoare a artistului: „O să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate”

A trecut o săptămână de când Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, a murit! Artistul avea 37 de ani și s-a stins din viață la scurt timp după ce susține un concert cu trupa. Soția lui, Mădălina, încă este îngenuncheată de durere. Ce mesaj a transmis femeia! 

Vestea că rapper-ul Nosfe a murit a picat un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut. Artistul a decedat la 37 de ani, în urma unui infarct. Acesta avea o familie frumoasă și era împlinit pe plan muzical. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la stopul cardiac pe care l-a suferit la scurt timp după ce susținuse un concert.

Nosfe a fost înmormântat, zilele trecute, la cimitirul din Baloteşti. La aproape o săptămână de la decesul lui, Mădălina Crețan, soția lui, a publicat un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Femeia încă nu a trecut peste moartea partenerului ei și i-a făcut o promisiune.

Soția lui Nosfe i-a făcut o promisiune regretatului artist

„Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încalzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o să avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite.

Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii.

Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mai mult, te iubim oricum!”, a scris Mădălina Crețan, pe Facebook.

Solistul a murit după ce a susținut un concert

Sâmbăta trecută, Nosfe a cântat la un concert, în București, alături de Șatra Benz. În timpul spectacolului, solistul a cerut o pauză, după ce s-a plâns de dureri în piept. Prietenii lui susțin că artistul muncea până la epuizare.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, se arată într-un comunicat al Poliției Ilfov.

citește și...