Ce job a avut Horia Brenciu înainte de a deveni cunoscut. ”Mă muștruluia șeful zilnic”

26.10.2022, 17:24
Ce job a avut Horia Brenciu înainte de a deveni cunoscut. ”Mă muștruluia șeful zilnic”
Ce job a avut Horia Brenciu înainte de a deveni cunoscut

Horia Brenciu, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la postul de televziune Pro Tv, ce meserie a avut înainte de a deveni celebrru. Acesta a fost curier. ”A fost primul seriviciu plătit ce care l-am avut și a fost foarte greu pentru că mă muștruluia șeful zilnic”, a povestit binecunoscutul artist.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară. Horia Brenciu are un frate. Marius Brenciu a  câștigat competiția BBC Cardiff Singer of the World în 2001, în prezent fiind un reputat artist liric.

Prezent în platoul emisiuni ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro Tv, Horia Brenciu a dezvăluit cu ce s-a ocupat înante de a deveni celebru. Artistul a fost curier.

Ce job a avut Horia Brenciu înainte de a deveni cunoscut. ”Eram cu plicul prin Brașov și alergam să duc”

“La mine au fost mai multe schimbări. Primul meu job a fost de curier, la 18 ani. Eram cu plicul prin Brașov și alergam să duc… a fost primul seriviciu plătit ce care l-am avut și a fost foarte greu pentru că mă muștruluia șeful zilnic, pentru că nu am dus când trebuie plicul”, a povestit Horia Brenciu.

”Dar pe parcursul vieții mele s-au schimbat foarte mult lucrurile, pentru că am crezut că voi fi prezentator pentru toată viață mea. Și după aceea când am văzut că muzica de fapt este prima și cea mai frumoasă iubire a mea, mi-am zis că trebuie să îmbrățișez muzica”, a adăugat binecunoscutul artist.

citește și...