Cât de mult s-a transformat Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr.! Artista arată fantastic la 3 ani de la naștere. FOTO

25.10.2022, 11:51
Cât de mult s-a transformat Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr.! Artista arată fantastic la 3 ani de la naștere. FOTO
Cât de mult s-a transformat Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr.! Artista arată fantastic la 3 ani de la naștere

Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, a devenit o adevărată bombă-sexy! Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a transformat radical după ce a născut în urmă cu trei ani un băiețel. Artista a muncit din greu pentru a ajunge la aspectul fizic mult visat. Acum, vedeta este de nerecunoscut! 

Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr., arată incredibil de bine! Ea a reușit să slăbească aproximativ 30 de kilograme. De când a născut, în vara lui 2019, ea și-a schimbat total stilul de viață, adoptând un regim alimentar destul de strict.

Rezultatele nu au întârziat să apară, iar Lavinia Pîrva întoarce toate privirile oriunde ar merge. Nici pe rețelele de socializare nu duce lipsă de admiratori.

Lavinia Pîrva este o adevărată bombă sexy

Pe pagina ei personală de Instagram, bruneta promovează un stil de viață sănătos și le arată fanilor virtuali cum reușește să se mențină în formă. Din imaginile postate de Lavinia, se vede că aceasta frecventează și sala de fitness în mod regulat. Nici nu e de mirare, pentru că bruneta şi-a recăpătat formele sexy cu care făcea furori în urmă cu câțiva ani.

Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, spunea vedeta după ce a născut. Între timp, ea s-a axat mai multe pe sport și diete, pentru a arăta cât mai bine.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în Bulgaria

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au o relație frumoasă de mai bine de 9 ani. În 2017, cei doi amorezi s-au căsătorit în mare secret în Bulgaria, la malul mării. În vara lui 2019, Lavinia Pîrva a devenit mămică pentru prima dată. Soția lui Bănică a adus pe lume un băiețel, care a primit numele Alexandru.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, explica Lavinia Pîrva.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, declara și Ștefan Bănică Jr., în cadrul unei emisiuni „Dincolo de aparenţe”.
citește și...