FOTO / Lavinia Pîrva spune cum a slăbit după naștere. ”Mă uitam și nu-mi venea să cred”

14.02.2021, 11:48
FOTO / Lavinia Pîrva spune cum a slăbit după naștere. ”Mă uitam și nu-mi venea să cred”
FOTO / Lavinia Pîrva spune cum a slăbit după naștere. ”Mă uitam și nu-mi venea să cred”

Cântăreața Lavinia Pârva a explicat cum a reușit să slăbească după ce a devenit mămică.

Lavinia Pârva s-a numărat printre graviduțele care au acumulat multe kilograme în timpul sarcinii. Artista a declarat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că după nașterea băiețelului ei a dat jos peste 25 de kilograme.

“Am slăbit foarte repede pentru că am avut foarte multă retenție de apă. În perioada sarcinii eram așa ca un ursuleț. Mă distram și eu… Mă uitam și nu-mi venea să cred. După ce am născut am început să fac pilates, am o profesoară foarte atentă cu mine și m-a făcut să-mi fie drag să fac sport. Am avut grijă și la mâncare și ușor-ușor am slăbit. Cred că undeva la 25-30 de kilograme”, a spus Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva este mama unui băiețel

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva a explicat, la o emisiune TV, că fiul ei și al lui ștefan Bănică Junior, Alexandru – în vârstă de un an și nouă luni, are deja înclinații artistice. “Noi ascultăm muzică,  tati cântă tot timpul, se pregătește mereu. Alexandru oricum știe majoritatea textelor de când era în burtă. Adică le recunoaște, dansează. Numai dacă aude primul acord începe să danseze”, a declarat vedeta.

Lavinia Pîrva a povestit și despre pasiunea neobișnuită la micuțului Alexandru. “E fan curățenie. Deci el asta face. De dimineață până seara vrea să facă curățenie în casă (…) A venit și Moș Nicolae… Bineînțeles că a venit cu jucării, cu tot felul de nebunii. Pe Alexandru încă nu-l interesează subiectul. Dar dacă i-aș da un aspirator și nu orice orice aspirator, pe cel mai vechi din casă, acela este preferatul lui. (…) Are niște înclinații foarte interesante”, a mai spus soția lui Ștefan Bănică Jr.

citește și...