FOTO / Cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”Știu că dacă mănânc seara e jale mare”

20.06.2022, 16:45
FOTO / Cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”Știu că dacă mănânc seara e jale mare”
FOTO / Cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”Știu că dacă mănânc seara e jale mare”

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, este o prezență care atrage atenția cu look-ul său. Vedeta are un trup cu forme atrăgătoare. Despre cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună a dat detalii, la o emisiune de televiziune, partenera de viață a celebului artist Ștefan Bănică Junior. Știu că dacă mănânc seara e jale mare”, a mărturisit Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a explicat ce anume face pentru a arăta cât mai bine.

Soția lui Ștefan Bănică Junior a dat detalii despre ce anume face pentru a avea silueta dorită.

Cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret”

”Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că dacă mănânc seara e jale mare”, a declarat lavinia Pîrva, notează revista Unica.

La emisiunea respectivă, cântăreața a făcut câteva declarații și despre băiețeului ei și al lui Ștefan Bănică, Alexandru: ”Alexandru e foarte mofturos la mâncare. Țin foarte mult să mănânce fructe dimineața. Mai mănâncă șnițele, dar nu oriunde și oricând. Uneori îmi zicea că vrea o omletă, îi fac, dar apoi o mănânc eu pentru că nu mai vrea”.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, dezvăluiri din relația lor de cuplu

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Binecunoscutul artist și actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, au acordat un interviu pentru revista Viva în care au făcut declarații despre relația lor de cuplu și despre cum s-a schimbat aceasta în timp.

”Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru”, a declarat Ștefan Bănică.

”S-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Dar cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui „spiriduş”, aşa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează. Alexandru este cu totul deosebit şi de foarte multe ori mă uit şi mă întreb: „Doamne, cum am adus pe lume o asemenea minune?!”. Pentru mine e copilul perfect, iar asta mă minunează”, a afirmat Lavinia Pîrva.

citește și...