FOTO / Lavinia Pîrva arată la superlativ în costum de baie. Apariții de vis în vacanță!

31.07.2022, 15:13
FOTO / Lavinia Pîrva arată la superlativ în costum de baie. Apariții de vis în vacanță!
Lavina Pîrva arată la superlativ în costum de baie

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, a publicat, în mediul online, o serie de fotografii din vacanța petrecută în Bulgaria. Soția lui Ștefan Bănică Junior a pozat la piscină, în costum de baie. Artista arată la supelativ, iar admiratorii, deloc puțini la număr, s-au întrecut în lauda la adresa vedetei.

Într-un costum de baie dintr-o singură piesă – așa a pozat Lavinia Pîrva în Bulgaria, acolo unde se află în vacanță.

Partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior atrage toate privirile cu trupul ei cu forme mai mult decât apetisante.

Lavinia Pîrva arată la superlativ în costum de baie. Și-a arătat formele din toate pozițiile

Lavinia Pîrva a pozat la piscină în tot felul de ipostaze, care i-au scos foarte bine în evidență silueta, decolteul înnebunitor și posteriorul ferm.

”Superbă”, ”Super, ”Wow”, ”Frumoasă”, ”Supebă doamnă”, ”Ești minunată”, ”Super ok! Felicitări pentrru felul în care arătați”, ”Frumusețe”, ”Ce norocos e Bănică!”, ”Ce fumoasă ești”, ”Top”, au complimentat-o intenauții pe Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva e căsătorită cu Ștefan Bănică Junior și are un băiețel

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Binecunoscutul artist și actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, au acordat un interviu pentru revista Viva în care au făcut declarații despre relația lor de cuplu și despre cum s-a schimbat aceasta în timp.

”Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru”, a declarat Ștefan Bănică.

 

”S-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Dar cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui „spiriduş”, aşa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează. Alexandru este cu totul deosebit şi de foarte multe ori mă uit şi mă întreb: „Doamne, cum am adus pe lume o asemenea minune?!”. Pentru mine e copilul perfect, iar asta mă minunează”, a afirmat Lavinia Pîrva.

citește și...