Maria Constantin, despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. ”Cumplit și frustrant”

24.10.2022, 17:12
Maria Constantin, despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. ”Cumplit și frustrant”
Maria Constantin, despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a făcut declarații, la o emisiune de televiziune, despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, când a fost nevoită să stea departe de fiul său, Codruț.  ”Da, e cumplit și frustrant. Au fost momente în care nu mai voiam să mă trezesc, a fost o perioadă super grea”, a spus vedeta.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie.

La emisiunea moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D, maria Constantin a făcut declarații despre una dintre cele mai dificile perrioade din viața sa, când a fost nevoită, după separarea de primul său soț, să stea departe de fiul lor, Codruț.

Maria Constantin, despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. ”Eu nu am avut norocul ăsta, să am o viață liniștită, să mă căsătoresc, să am un copil și să trăim până la adânci bătrâneți cei mai fericiți”

”Cumva am pornit un război pentru copil. Copilul a fost crescut doar acolo, în casa părinților fostului soț și era cumva obișnuit cu toată lumea de acolo. În momentul în care eu am plecat de acolo, am plecat împreună cu fiul meu, numai că el nu s-a obișnuit. Eu trebuia să merg să fac bani cumva, că nu aveam o situație financiară foarte bună în acel moment, chiar dacă eram angajată la un ansamblu de renume. Vă spun sincer că era salariul minim pe economie, adică nu aș fi putut să supraviețuiesc doar din acel salariu. M-am gândit la binele copilului, unde îi este cel mai bine, atunci am căzut de acord că va rămâne copilul în casa părinților lui și alături de tată”, a declarat Maria Constantin, potrivit revistei Viva.

”Eu știu că este cel mai cumplit lucru să nu stai lângă copilul tău și să te bucuri când îl vezi cum crește în fiecare zi, când mai spune ceva nou, să îl vezi când râde. Da, e cumplit și frustrant. Au fost momente în care nu mai voiam să mă trezesc, a fost o perioadă super grea, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Eu nu am avut norocul ăsta, să am o viață liniștită, să mă căsătoresc, să am un copil și să trăim până la adânci bătrâneți cei mai fericiți”, a adăugat artista.

citește și...