Maria Dragomiroiu, așa cum nu ai mai văzut-o! Cum s-a afișat cântăreața de muzică populară

22.10.2022, 16:44
Maria Dragomiroiu, așa cum nu ai mai văzut-o! Cum s-a afișat cântăreața de muzică populară
Maria Dragomiroiu, așa cum nu ai mai văzut-o!

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu, în vârstă de 67 de ani, s-a afișat în fața fanilor săi din mediul online într-o ipostază cu totul neașteptată. Aceasta a apărut cu o schimbare de look, cu părul negru și o tunsoare până la umeri. Vedeta nu a trecut printr-o transformare radicală, ci este vorba doar despre o perucă.

Pe contul său de pe o rețea de socialzare, cântăreața de muzică populară a publicat mai multe fotografii în care apare cu părul negru, tuns până la umeri, cu breton, apariția fiind una total neașteptată.

Vedeta nu a renunțat la celebra sa podoabă capilară, ci a probat o perucă.

Maria Dragomiroiu, așa cum nu ai mai văzut-o! ”Sper să vă surpind în mod plăcut”

”Dragi prieteni, sper să vă surprind în mod plăcut cu aceste poze. Îmi stă bine și așa? Aștept cu emoție părerile voastre! 🥹😂😳🤗🥱👍🤗 ESTE O PERUCĂ!🤣🤣🤣”, a notat artista în dreptul imaginlor.

Reacțiile intenauților nu au întârziat să aparră: ”Wow”, ”Cine e puștoaica din imagini?”, ”Sincer mie îmi place cu părul lung așa cum îl aveți decind vă știu ….cind spunem Maria Dragomiroiu automat ne gândim la artista cu parul lung și frumos”, ”Daa, sunteți frumoasă şi aşa ..dar eu iubesc părul lung şi nu vreau să renunțați la el , dacă el nu a renunțat la dumneavoastră”, ”Mie îmi place parul lung pe care îl purtați va reprezinta sunteți frumoasa și asa va știe toată lumea”, ”Ai fost, ești și vei rămâne doamna cântecului nostru de suflet!”, ”Supeb, vă stă bine cu breton”, ”Vă stă bine, vă întinerește! Dar sunteți frumoasă și cu părul lung!”, ”Mai frumoasă de 1000 de ori așa, vă stă super”, ”Va intinereste cu 30 de ani! Superba”, ”Foarte bine”, ”Foarte frumoasă și ma tânără”, ”Sunteți superba, arătați mai tânără cu 30 de ani,oricum eu va iubesc și cu peruca și cu parul dv. natural”, i-au transms internauți Mariei Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu e căsătorită cu Bebe Mihu

În plan personal, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu formează un cuplu din anul 1985 și s-au căsătorit în anul 1991. Au împreună 30 de ani de mariaj. Impresarul a dezvăluit că a fost cucerit de Maria Dragomiroiu când a văzut-o la televizor. „Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran. Am văzut-o prima oară în 1978 – 1979. În 1985 și relația mea și a Mariei au început să scârțăie. Apoi ne-am apropiat muncind împreună. Dar la mine a fost dragoste la prima vedere. A rămas de când am văzut-o prima oară”, a detaliat acesta.

„El n-a avut curaj decât foarte târziu să-mi spună ce simțea. El era rușinos, timid așa în relație”, a adăugat partenera sa de viață.

Bebe Mihu a afirmat că secretul unei relații reușite este respectul. În căsnicia lor, Bebe Mihu a afirmat că soția sa, Maria Dragomiroiu este cea care lasă de la ea, el fiind mai temperamental. „Eu sunt un săgetător mai iute în relație, dar ea lasă de la ea. Ea este omul căruia îi place armonia. Să fie înțelegere. Să nu existe discuții în contradictoriu. (…) Și, în primul rând, respectul ăsta nu trebuie să dispară. Dacă nu respecți omul de lângă tine …”, a explicat Bebe Mihu.

citește și...