Cristian Boureanu, emoționat când a vorbit despre mama lui. ”Cred că mama nu ar fi mândră de mine foarte tare”

12.10.2022, 16:29
Cristian Boureanu, emoționat când a vorbit despre mama lui. ”Cred că mama nu ar fi mândră de mine foarte tare”
Cristian Boureanu, emoționat când a vorbit despre mama lui

Fostul politician Crstian Boureanu, în vârstă de 49 de ani, a fost nvtat la emisiunea ”40 de întrebărri”, de la Kanal D, unde, pintre altele, a vorbit ș despre părinții săi. ”Cred că mama nu ar fi mândră de mine foarte tare”, a mărturisit emoționat Cristian Boureanu în cadrul emisunii moderate de Denise Rifai.

La emisiunea ”40 de întrebări”, Cristian Boureanu a făcut declarații și despre mama sa, care s-a stins dn viață în anul 1996.

Acesta a mărturisit că nu crede că mama lui ar fi fost atât de mândră de el.

Cristian Boureanu, emoționat când a vorbit despre mama lui. ”Ea nu a fost o femeie fericită”

„Cred că mama nu ar fi mândră de mine foarte tare. Aveam o comunicare greoaie cu mama. Era o femeie severă, râdea foarte mult, dar era foarte severă. Probabil așa am fost și eu cu copilul meu, extrem de sever, dar întotdeauna distracție, glumă, trebuia să se facă. Pe de altă parte, mama ar fi fost mândră de un lucru: că eu am învățat să fiu fericit. Ea nu a fost o femeie fericită. Și la mama m-am gândit acum un an, când am hotărât să încep să mă pun pe mine pe primul loc. Pentru că viața nu știi cât de lungă este”, a mărtuisit Cristian Boureanu, potrivt wowbiz.ro.

Crisian Boureanu a fost întrebat de Denise Rifai: „V-ați dat seama ce așteaptă Dumnezeu de la dumneavoastră?”, acesta răspunzând: „Nu. Este una din părerile de rău pe care le am în ultimii 10 ani. Nu reușesc să-mi dau seama exact ce am de făcut, ce fac cu atâtea lucruri pe care le știu și încă mai caut. Un lucru îl știu. Adevărul te va elibera. Mama nu a plecat gravidă în Zambia, a rămas gravidă în Zambia, pentru că au stat 2 ani acolo. Întâmplător, acolo, când s-a dus să avorteze, i s-a spus că e o problemă care poate fi rezolvată. Așa că nimic nu este întâmplător în viață. Mai caut. Am răbdare. Și până la urmă mai e un lucru pe care l-am constatat și cred că a fost unul din secretele vieții mele fericite, pentru că eu am fost un om fericit și sunt un om fericit, în ciuda multor probleme pe care le am. Viața trebuie trăită la timpul prezent și întotdeauna să știi că s-ar putea să fie mai frumoasă călătoria, decât destinația. Trebuie să fii, acolo unde ești, cu toată ființa ta”.

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori

Cristian Boureanu este un fost politician. A fost căsătorit de două ori. În perioada 2000-2004, Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina, mama fiicei lui, Ioana. Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel, care acum formează o familie cu omul de afaceri Cristi Borcea. După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început relația cu Laura Dincă, de care s-a despărțit în vara anului 2021. Despre Cristian Boureanu s-a spus că, după separarea de Laura Dincă, trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Cristina Belciu, care este cu 25 de ani mai tânără ca el.

Cristian Boureanu a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul anilor. În 2016, fostul politician Cristian Boureanu a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. În iunie 2017, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul politician Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control

citește și...